Аз гледах първият сезон. Биваше общо взето. Вторият сезон гледах първите 3 епизода мисля и толкова мудно всичко беше, че го спрях и повече не съм гледал. Има обаче готина актриса и има и дракони с неяТака, че ако ти се гледат такива, може и да ти хареса
![]()
драгата (18-08-2013)
бе то и колегата тва каза, че малко бавно се развиват нещата и е 1ч един епизод![]()
та като гледам колко имам да наваксвам лошо ми стана...
ама не знам защо ми се чете книгата и то на анг....сигурно ме е напекло слънцето, анг-то ми е доста зле ама ми се чете....а кажи ми
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Гледай True Blood, Dexter, Anger management, Zero hour не е зле същобе то и колегата тва каза, че малко бавно се развиват нещата и е 1ч един епизод![]()
та като гледам колко имам да наваксвам лошо ми стана...
ама не знам защо ми се чете книгата и то на анг....сигурно ме е напекло слънцето, анг-то ми е доста зле ама ми се чете....а кажи ми
![]()
![]()
драга не мога да си представя някой който да не е гледал троновете велика поредица това![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (18-08-2013)
Олег гледам си споменал Декстър,но така и не можа да ме грабне този филм а гледах почти 2 сезона![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mileniak, аз много не разбирам и от тоя сайт http://www.imdb.com/ ама щом са му дали 9,4 оценка от 10 ми се струва доста висока![]()
а иначе колегата даже си купи новата книга вчера, че не му се чакало сериала, а много искал да я прочете, а той не е от тия дет много четат...та по това съдя, че е яко запален![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
аз не съм много по филмите....последният сериал който гледах на лаптопа беше "под прикритие" и то щот бех изтървал сезон 1 и 2 та наваксах за 4 дни![]()
бая се озорих тогава![]()
а тоз кмв кво ма запали са да тегля филми и са ще зема да са зарибя![]()
Не е за хора с нормална психика и затова
----------
драгата, Те и по тв-то го даваха преди години, но ако не си го гледал, Nip/Tuck е много добър. Друг велик сериал е CalifornicationТова пък е наистина абсолютен шедьовър. Просто няма слаб епизод
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0405159/?ref_=sr_3
аз да препоръчам....онзи ден пак го гледах
тва е може би един от най-добрите филми който съм гледал някога
да не кажа, че ми е мега любим!![]()