pesho,
взимай си всичко сега ,
пък от утре пак ще го мислиш![]()
pesho,
взимай си всичко сега ,
пък от утре пак ще го мислиш![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Плажен иманяр от Констанца успял да извади от пясъка на нашето черноморие 2,5 кг злато само за 12 месеца. Човекът е професионалист, който пътува до най-големите плажове по целия свят. Тайната на успеха му е, че търси своите находки под водата, съобщава “168 часа”.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
едва ли някой е очаквал такова движение като снощното - може би по-практично щеше да е, да сложиш един стоп, но въпреки всичко, това е по-добре от момента да касираш загуба.
Безплатен обяд няма!
и аз го чаках за нагоре, но не очаквах чак толкова бързо изстрелване.. таргета на дългите според мен би трябвало да е 1394..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (16-08-2013)
Happy68, Здравей до къде мислиш златото да качи ?
Ако може посочи нива ..............................
после аз ще го направя да видим нашите възгледи дали са точни
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta, по принцип аз не съм много по определяне на таргети - нямам такава визия, но .... в момента, ако преодолее 1375, следващия таргет е на 1415 някъде - цифрите идват от чаша с дръжна, с първа точка на линията от 23 юли.
Безплатен обяд няма!
Аз пък така го виждам пробие ли въпросното ново където го определи 1375
Директно ще последва 1381/82 и от това ниво ще последва
надолу .....................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Boogeyman, Ще търсим ли днес петъчна корекция или да не рискуваме ?
Тази седмица златото доста поскъпна и може да се търсят поне 30 долара корекция. Как мислиш?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.