stanislavnba, добре де разкажи ни ти как ги виждаш нещата ще ми е интересно да прочета![]()
Дей Трейдъри
Суинг Трейдъри
Позишън Трейдъри
stanislavnba, добре де разкажи ни ти как ги виждаш нещата ще ми е интересно да прочета![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
ми нормално. с 10к акаунт и 2% риск максимум.. който прави по 500+ пипса ще има свястна доходност.
то реално ако не можеш да докараш всеки месец над 300 пипса значи го караш на късмет.
т.е. аз като направя 6 месеца с над 300 пипса и да ми е спокойно си вкарвам свястна сметка и търгувам като хората. до тогава няма никакво значение с какви пари търгувам щото да изкарам 500лв на месец не означава да си трейдър.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не познавам такъв който да се е затрил с 10% риск
Познавам такива които са се затрили с по 40-50% обаче
10% na 1000$ са 100$. При 20стоп това е да се влезе с 0.25, при 15стоп с около 0.32, при 10 стоп е 0.5
За да ги преполовиш тези 1000$, трябва да удариш 6 поредни 10%-ви стопа. При 8% риск трябва да удариш 10поредни стопа за да ги ликвидираш със 75%.
Е ти ако ми редиш по толкова много стопове подред, няма особено значение дали си с 10 или с 2$, рано или късно ще фалираш, ако избиваш с пипсове, а не математически с увеличаване на обем и сродни. А ако действаш с мартингейл, тогава нещата са коренно различни. Но мисля, че не говорим за такъв случай.
Svilen (15-08-2013)
тук нещо връзката между риск и ефективни пипсове нещо се губи - тези 2% колко пипса обхващат?ми нормално. с 10к акаунт и 2% риск максимум.. който прави по 500+ пипса ще има свястна доходност.
то реално ако не можеш да докараш всеки месец над 300 пипса значи го караш на късмет.
т.е. аз като направя 6 месеца с над 300 пипса и да ми е спокойно си вкарвам свястна сметка и търгувам като хората. до тогава няма никакво значение с какви пари търгувам щото да изкарам 500лв на месец не означава да си трейдър.
Безплатен обяд няма!
Happy68 (15-08-2013)
Явно успях да му вдигна нервите и човека излезе. Съжалявам ако наистина така се е получило. Исках да стигнем до край в спора.
Не си. Трябва да разхожда малкият и затова
Той и КУЧИК е така![]()
Като ги гледам какви са радостни и ми се очтява да имам и аз, а като го взема в ръце и ми се приисква пък да имамДействат много силно върху психиката и те карат да искаш неща които иначе не би поискал
![]()
Аз например с такъв Акаунт от 10К
бих влязъл с 20% от акаунта си
или например с 2К и и ще се стремя винаги да съм 2 или 3
към едно печалба /загуба![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Още един член на семейството става, който има нужда от грижи.