Ей с такваз машина стават чудеса на пътя и извън него понякога![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мерак ми е за една 860, която догодина ще излезе на пазара, но никак не ми стигат силите за нея![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
scooterr (15-08-2013)
Хубаво е когато имаш подкрепа в някое начинание.![]()
Това е Крайслер ако не се лъжа. Явно си им фен ?![]()
аз ще дойда с рейса ....................................това е статуса ми на трейдър
![]()
Значи си напред бая, защото аз трябва да дойда пеша![]()