На големите фреймове трудно се прави достатъчно надежден тест за повече години назад.
Т.е не че няма история.Може да тестваш за 10-20 години назад,но сделките са малко.Трябва да има повече сделки![]()
На големите фреймове трудно се прави достатъчно надежден тест за повече години назад.
Т.е не че няма история.Може да тестваш за 10-20 години назад,но сделките са малко.Трябва да има повече сделки![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледах един пичага как бара само на големите и с акаунт от 1000$ направи 1400$ профит за една седмица![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Зависи със колко сделки ги е направил.Колкото с повече сделки и по малко пипсове на сделка толкова по-добре.
Ако е хванал 2-3 сделки по 100 пипса примерно това не е показателно за системата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това си е голяма печалба ,но е рискувал и голям % от капитала предполагам, трябва за повече от седмица да се видят резултатите
----------
Има го ,ето можеш да си я поръчаш и по интернет :http://ciela.bg/books/book/tehniches...ar-po-bar/1636
----------
И аз съм прочел тези които си изброил , но на Ал Брукс мисля е най-добра ................................Аз съм прочел всичките книги / до сега/ на Светлин Минев и 100% Форекс ..../ от нета /, но тази на Ал Брукс, която завършвам в момента е много много добра и дава правилната посока/ насока в търгуването ми - ПА. Освен това тя / книгата / е и перфектно продължение на информацията получена от предната литература. От тук нататък поне за мен мога само да доизпипвам разни моменти в търгуването ми, а бъдещите прочетени книги ще помагат в тази посока само.
Ще взема да я поръчам,това ли е всичко от него или има и други книги все още непреведениИма го ,ето можеш да си я поръчаш и по интернет :http://ciela.bg/books/book/tehniches...ar-po-bar/1636![]()
jivko78, Еха Благодаря ти колега за линка
и за четивото и аз мисля да си я поръчам
пак ти благодаря от Сърце![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Хора забравих да ви честитя празника.Аз преди малко от църква се върнах. Днес е Голяма Богородица! Да сте живи и здрави всичките и Господ да ви помага във всяко едно начинание.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Spekulanta (15-08-2013), Svilen (15-08-2013)
предполагам има и други издания, но тази е доста подробна, аз я прочетох два пъти , заслужава си
----------
Моляза това сме тук,да си помагаме
.................
До колкото знам тази е "основна" и има още две ли бяха или три допълнителни, но по - конкретно насочени. Сега се сещам, че има тема "Ал Брукс" и там или пък в нета ще има повече инфо.
GGBG (15-08-2013)