Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
emoyambol, Младежо до като не завърши въпросната бича дивергенция
която определих за 2-3 дни никакви ема 50 няма да я уплашат
ако нещо се съмняваш аз ще ви кажа кога ще приключи
тази дивергенция това е
ако си закъснял с входа само гледай и се наслаждавай на класика
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз не казвам, че няма да катери, утре ни очаква 3ти още по-голям бар нагоре, но за днес толкова нагореemoyambol, Младежо до като не завърши въпросната бича дивергенция
тази дивергенция това е
ако си закъснял с входа само гледай и се наслаждавай на класика... местенето на стопчето е добра идея, това имам предвид.
слушайте шефа а кажи сега кога ще приключи че да приготвя по голям ордер за по тлъста печалбичкаemoyambol, Младежо до като не завърши въпросната бича дивергенция
тази дивергенция това е
ако си закъснял с входа само гледай и се наслаждавай на класикаче ша излазям в отпуск и требват кинти
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
така кажи то на кой не требат пустите кинти
но предупреждавам това са само мой анализи
никого не карам на сила какво да прави
много ви се моля дайте да се уважаваме !!!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
аве споко ти дай цифрите пък ние ще си решаваме
мое пишеш отдоле че не е предпоставка за откриване на сделки как пишат голямите анализатори
а за уважението остай че нъл знаеш къф лаф има за него
Разбирам тогава няма проблем аз си имам преведени Бонуси и си го
управлявам перфектно
всеки да си бере грижата тука сме за да АНАЛИЗИРАМЕ пазара с което и ни се плаща
та за мога да си пиша каквото си искам никой не е длъжен да се съобразява с моите
разчети .............
аз също смятам, че приключихме със възходящото движение за сега.. щото долара се качи с 20 пипа от обяд спрямо еврото, а тука не мръдна спрямо йената...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Spekulanta (13-08-2013)