Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чакай малко да си спомням една Руска Поговорка
а да (не е срамно човек когато греши !!!! срамно е човек когато гледа на самата грешка със страх -емоция )
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Този занаят е много брутален и налага да се лишим или претъпим, присъщи за човека.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
scooterr, Но виж сега бе пич ако си подвластен към емоцията
няма как да си направиш анализа като хората
а не направиш ли що годе добър анализ да можеш да разчиташ на него
та ти си обречен .това го казвам от личен опит !!!![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
scooterr (13-08-2013)
scooterr (13-08-2013)
Така е. Преди да се започне търговия със собствени средства трябва да сме се преборили с това явление у човешката природа.
scooterr, Виж сега да ти кажа пробвал съм и този вариант преди да започна да търгувам
Пия една стопка както казват Братушките тялото ми да се отпусне и цялата ми психика
и тогава съвсем нормално си правя дневния анализ без проблем !!!
Ако имаш в предвид алкохол, някак си не мога да приема комбинацията на двете. Алкохол и форекс за мен е недопустимо, не че съм опитвал де![]()