Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (12-08-2013), REDA (12-08-2013)
Индексите:
Японските са доста отдоле и гледат надоле.
ДАУ са доста отдоле и гледат в трънките.
ДАКС на текущи и посоката му е за нагоре.
РЕДА смята, че сме близо до финалните нива
горе на РЕЙДЖОВИЦАТА дето върви от повече
от година. За справка седмична графика!!!!
РЕДА за днес е поръчал на курсо РЕЙДЖОВИЦА
с уклон надоле, която ще е в тесни граници.
Курсо се е отправил към 1,3295 с подкрепа около 1,3315-1,3320
и при успех там има вероятност за 1,3247, обаче требе да
се справи със СВИРЕПАТА подкрепа в зона 1,3256-1,3260.
Нагоре иска корекция към 1,3358 обаче е приклещено от
ЛЕГЕНДАРНОТО 1,33333333333333333333333333333333333333.
Както казва Алфи може и повечко от 1,3358 да даде,
но доста ще му е трудно над 1,3379!!!
Това е.
Успешен ден на ХОРАТА!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДубрутрЯ жентълмени
Според мен под зонятя 1,3310/1,3325 има бая стоп нареден, който е аптетитен за мечките....но по надоле има
един опасен рейндж от преди 2 седмици 1,3295/1,3232 и ако влезем в него...- август пиши го бегал.
Подкрепи :
зоната 1,3310/25
1,3295
1,3265
Съпротиви нагоре :
1,3355/60
1,3383
Накратко :
Сценария ми е тест на зоната на съпротива 1,3355/60 и ако издържи ще одим да видим горната част на оня
рейндж от преди 2 седмици 1,3295 или средата му 1,3265
Обратното
При превземане на 1,3355/60 ще търсим района около 1,3383, че даже и 1,3395 отново. Ще ми се да видя едно
АБЦ за обръщало тука или съм по-склонен да влазнем пак в някой 150 пипсов рейндж само че малко по-нагоре
от предния
П.С. Понеделник е ...не очаквайте чудеса
Успех на Ж.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Toз сабалин БАБА МЕЦА е пирфектна!!!
Явно снощи не се е облъчвала с "МЕКА" топлина.![]()
babaMETZA (12-08-2013)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (12-08-2013)
babaMETZA (12-08-2013)
Бачоооооо туй ако продължава дълго така, след време като тръгне надоле, ще можеш да казваш : "Казвах ли ви аз през далечната 2013, че курсо е близо до финалните нива "![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
БЛАГОРОДЕН ПРАСЬОК не си разбрал много
от това което е рекъл РЕДА.
РЕДА не твърди никъде, че ще излезнем
от РЕЙДЖОВИЦАТА, а просто ще тръгнем към
долния и диапазон в зоната и!!!
----------
Aди БА МАЕСТРО, ади рисувай, че деня се утече!!!![]()
Мецане, кой те критикува? Казвай бързо, ние ще се разправим с него
----------
Днес процедирането е просто:
Отворихме с лек натиск на мечките. Надолу таргет 1.3265 ще сложи край на бичия тренд на часовите. . Ако направи бичи импулс преди това, таргетите са: 3348 3400 3416 и други нива нямам на графиката
Важно ниво в момента е текущото дъно на 3316. Гледам, че биковете се съпротивляват.
П.П. Сега видях и подкрепата, която са споменали Реда и Мецан на 3295 - при мен е 3290 и е таргет на дауна на 5м.![]()
Последна редакция от bombe : 12-08-2013 на 09:33 Причина: Недоглеждане поради липса на кафе.
А добро утро. При мене основната подкрепа е на 1.33055. Сега е 1.3306. Мисля, че тук ще го спре и ще натисне 20-30 точки нагоре и после цял ден в тях.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?