REDA, само СВИРЕПАТА ти е в главата, а аз втори ден съм в шок до какво може да доведе липсата на цици
REDA, само СВИРЕПАТА ти е в главата, а аз втори ден съм в шок до какво може да доведе липсата на цици
А за това какво ще кажете Господа Жури
според мен няма никакъв шанс да издържи http://prikachi.com/images/777/6417777P.png
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
При мен вече вероятността е над 50% да издържи. Направи добра реакция от подкрепата 3266 (гледах тиковата - голяма битка бешеА за това какво ще кажете Господа Жури
според мен няма никакъв шанс да издържи http://prikachi.com/images/777/6417777P.png). Аз лично махнах половината къси на нула и приближих стопа на остатъка. Ако си донаправи импулса нагоре, ще дебна за дълги. Реда, ти какво мислиш?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре лошо няма тогава няма кво да се ослушвам и аз ще затвора и аз моите
половина къси че и при мен става напечено![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Bombe би могло. За некъф модел требе да се следи.
РЕДА нищо не мисли, че му се ХЪРКА
за да е читав преди американската,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
bombe (07-08-2013)
ненене няма грешка и на мен не ми хареса тоя зор
не че те следвам. аз ни най малко съм против това
та така или иначе избий си го от главата че те следвам
Пич![]()
bombe (07-08-2013)
Spekulanta, може ли една графика откъде си го разпънал това фибо ,че нещо на мен не ми се получава ,както и да го върта![]()
Живота ,за мен, е една игра с безброй правила и възможности .Кой как ще спазва правилата и ще избира възможностите си е личен избор
Нека най-добрия играч победи !![]()
1.3286 даунтренда отиде у ряката. Сега ще ми вземе стопа на половинката и почвам да чакам за дълги.
E ko искаш от мене сия брре???![]()
![]()
![]()
Виж жиуотните какъв инстинкт имамеСкивай графиката кво става...нагоре...надоле...гол ми обрати....как да кажа че ми е ясно
В процедиргването дадох само една зона - 1.3260/72 - сега като гледам...просто няма за какво да ме обиждаш на МЪРЗЕЛИВИскам извинение !!!
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА