Аз таргетите съм ги дал преди няколко поста. Както се вижда не пиша безмислици за трупане на бонус и комплекси няма пред кого да избивам.
Идеята ми е друга...
Аз таргетите съм ги дал преди няколко поста. Както се вижда не пиша безмислици за трупане на бонус и комплекси няма пред кого да избивам.
Идеята ми е друга...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В темата са ме питали какви индикатори използвам.
Отговорил съм най-подробно.
Та по тях все още сме на ЮГ...
значи, според теб, понеже е активирана сел-поръчката, трябва да продължим надолу. Странна логика, ама щом казваш ................... А ако утре ти активира бай-поръчката, как ще ги вържем двете?
Happy68,
някой хора се оповават основно на индикатори... и много много не се интересуват от посоката на тренда/корекцията.
щомто индикатора им даде сигнал - пускат сделка... ако този начин ги устройва и правят пари - не трябва да ги съдим
ей на - Ели вече цял месец контри тренда - ама пак прави пари
P.S.
златото днеска не пробие ли 1279 - имам много лоши новини за тия дет са го окъсили![]()
![]()
![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta
Не ме интересува колко ще е в края на годината.
Аз търгувам всеки ден, ден за ден, най-много 2-3 дни докато ми се изпълни таргета или удари стопа. Удвоявам и избивам загубите!
----------
Happy68
Ти заяждаш ли се с мен или ще ти идва?
Ако въобще си прочела какво съм писал щеше да забележиш, че и БАЙ ордера ми е активиран!
Има начин да се връзват и двете
и за да не съм голосвловен ето:
рязко нагоре благодарение на "странната логика"
Не съм на демо и не чакам на бонусите всеки месец!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Доколкото съм схванала, Мънимейкър търгува на пробиви по индикатори, мойте входове чат- пат съвпадат с неговите,макар да нямат нищо общо с индикатори,е ако изключим по някой мувинг за шаренийка, което пък за пореден път ме убеждава, че хубавите входове независимо как си си правил анализа все от едно място минават.
А Хепи, не се заяжда не е такъв човек, просто малко се е получило изгубени в превода.
Happy68, някой хора се оповават основно на индикатори... и много много не се интересуват от посоката на тренда/корекцията.
щомто индикатора им даде сигнал - пускат сделка... ако този начин ги устройва и правят пари - не трябва да ги съдим
ей на - Ели вече цял месец контри тренда - ама пак прави пари
P.S. златото днеска не пробие ли 1279 - имам много лоши новини за тия дет са го окъсили![]()
![]()
Златото преди да падне до към 1260 има вероятност да направи едно покачване до към 1297-1300, но утре или през нощта (не е задължително).
Лошото е, че покачването миналия месец го възприемах като контрене на тренда вследствие на което не го и отиграх както подобава (за жалост). Предимно го контрех. (мисля да ми е за урок това)![]()
Да не вземе да се сбъдне няколко седмичната ми седмичната прогноза, дето дадох уж на шега:
Последна редакция от Eli2356 : 06-08-2013 на 20:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz