Браво,бе!....Аз и с 50 съм му влизал ама преди това си обувам кафявите гащи
.......
----------------------------------------------------------------
Ели,ФЕД няма да спре печатницата,което не означава че златото не може да падне и до,а и закратко и под 1000 ......![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Eli2356 (02-08-2013)
SPART,
аз кат по прост - да попитам : 20 унции колко лота са - че ме мързи да ги смятам ?
виж борсата кво прави днес !
цяла седмица негативни новини - те си ибали мамата ....
много хора ще реват в най скоро време![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1 златна унция (или 1 лот) в МТ4 ти е 1К или все едно 0.01 лота обърнато по форекс-изчисленията
20 - са ти 0.20 лота или 20К .......Поне при мен е така : http://metatrader.benchmark.bg/%D0%A...%D1%8F_53.html
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
MAMYTA (02-08-2013)
SPART,
aз щото вече почнах да смятам 1 унция по 2К
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
predator,
хаха - ти ми дооправи деня ве![]()
![]()
ша ва е*а в смелчаците![]()
Минималният обем за търговия със злато, платина и паладий в BenchMark MetaTrader е 1 унция (1 лот)1 златна унция (или 1 лот) в МТ4 ти е 1К или все едно 0.01 лота обърнато по форекс-изчисленията
20 - са ти 0.20 лота или 20К .......Поне при мен е така : http://metatrader.benchmark.bg/%D0%A...%D1%8F_53.html
Това значи ли че на Бенчмарка ме може да влизаш с 0,01 лот на златото?
----------
Ми кат не съм разбрала още каква е най-актуалната модна тенденция за годината? Уж нАдОлЕ от края на миналата още (макар и колебливо), пък напоследък изнанагорно взе да ми се вижда// Ще пратя ЦРУ накрая да ти изкопчи така грижливо критите изненади.
И не рунтави, а пухкави.
Хайде Лека ви - тоя път окончателно.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 02-08-2013 на 23:35
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, То няма значение със колко лота влизаш,а на колко унции ти се равняват тези лотове.При инстата 1 лот е 100 унции и е убийствено с такъв обем.Блокира маржин колкото е цената на една унция (1300 $) а за 1 долар изменение на цената печалба/загуба е 100$![]()
Eli2356 (02-08-2013)
Точно така - не можеш с 0.01.......Тия ваште в инстата са някви хептен-архи-сбабичосани
,понеже 0.01 лота са всъщност 0.001 по форекс-"обемите" ....Нещо което ми се струва супер тъпо,но пък дава кураж да влачиш губещи позиции с месеци.а тва пък от своя страна допълнително развращава чувството за непогрешимост - абе оня път дрямах полвин година на минус и накрая затворих на + , ся що да не пробвам пак .....
.......
ПС: Сега чета хищничето кво е писало за инстата,тъй че за тях може и да бъркам щото не съм ги пробвал дори и на демо.....
Eli2356 (02-08-2013)