Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аве я си помислете ако всички българи от чужбина се завърнат в България, коя ли страна ще е с най-голямата безработица у ЕС, па и у Европа сигурно![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Как ще се връщат, нали ББ каза, че тук останал само лошия материал, но що ли не включва себе си в него, тъй и не разбрах.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трейдърите броят ли се за безработни?
Уффф !!!
Цял ден изгубих да цъкам по правилата на Фицката и ... нищо не спечелих
Добре поне че и нищо не загубих.
.................................................. .........................
Комарджи
Да не си останало нещо повредено от оня прословут удар по главата че нещо мозък безценен се ръси у форума
Аз ,нали сум прост и малко бавно сгряващ, както вика Рукито ,не разбрах кви са тез фундаментални уровни на 5 м графика , ама нейсе.
Ся да не земеш да го обясняваш още един път.
На мене 5 минути че и 1м ми тряват само са вход .Сетапи дето им вика Хепито.
/ Хеее виж таз купешка дума я научих :Сетъп - звучи гордо /
Ще почна от там ,че вчера Прасчо рече да сме си направили разбор преди да започнела сесията.
Къде да било дъно къде да бил капакя, ей такива работи.
Е ставам аз къди 8 часа сядам пред компа и гледам тука дъно там капак , аха , ясно ,ама чакай бре, ми къде ми е сесията
Я , няма я !
Цяла нощ вървяло само по права линия ,на каквато цена го оставих на такава го заварих.
Еля еля нейде към десет (а са взе че да се размърдва.
Ама нали съм карък какво се мотах из къщи и гледам изтървал съм късите в 12 часа.
И то не само съм ги изтървал ами заедно с отворена дълга позиция.
Добре че имам навика да им слагам хедж стоп през 15- 20 пипса .
И кво правих после.
Цял след обяд избивах загубите от хеджа
Поне тоя урок да не си правя фундаменталните анализи по късите графика дано да съм го научил вече
С две думи
Нямала си баба белица купила си козица.
А бе барем полвин лот за брокера направих.
Ако продължавам все така още десетина дена и съм готов с 10 лота обем
Хе Хе ,ама без печалба.![]()
Последна редакция от saxsten : 29-03-2012 на 20:10
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Сакстен два пъти ти четох мнението и не разбрах питане ли имаш или просто си споделяш какво ти тежи![]()
![]()
Сакси не тъ знам по кви правила си цъкал, ма аз днеска в рейндж 30 пипа извадих 45А и Сакси аз споделям основни неща и това, което работи за мен, дали друг ще успее да го прилага си зависи от него
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Не бе нищо нито ми тежи нито критикувам ,просто споделям какви работи стават понякога.
При мен грешката беше че не определих тренда за деня че е за къси позиции нито периодэт на консолидация и след като пазара се срина ми остави дълбоко загубена дълга.
Тогаваприбрах защитния профит от хеджа /преждевременно разбира се / и цял ден се мъчих да играя срещу тренда с дълги входове.Ала периодът на консолидация все още не бе настъпил и пазара по малко ала упорито пропадаше на доло.
На края все пак прескочих борчето ама що да беше така.
И както винаги става след като се уморих и приключих с тъпия пазар той все пак тръгна в моята посока ама аз вече си бях затворил позициите с нулева печалба за деня.
Накратко май извадих един хипоптам от блатото и нищо повече не ми остана освен ядосването.
Не знам дали следващия път като ми се случи такова нещо ,няма ли да е по добре да не затварям хеджа ,а просто да играя отделно от двете отворени позиции и практически да установя на къде се влачи пазара До тогава , докато той пазара си направи дневния минимум и влезе в явна консолидация
И чак когато се оттласне от минимума на консолидацията да затворя късия печеливш хедж и тогава да пробвам упражнението ,което иначе цял ден пробвах.
Последна редакция от saxsten : 29-03-2012 на 23:22
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Да, трябва да си е триъгълник, затова така се наричаима една такава приказка - ако не го видиш в първия момент, в който погледнеш графиката, значи го няма - това за всички фигури или графични модели става въпрос.
И преди т. 4 нищо не се прави, защото може и да не е триъгълник
Да, трябва да си е триъгълник, затова така се наричаима една такава приказка - ако не го видиш в първия момент, в който погледнеш графиката, значи го няма - това за всички фигури или графични модели става въпрос.
И преди т. 4 нищо не се прави, защото може и да не е триъгълник
Нужно си е човек да прогледне
Иначе само се стига до онова - Кьорав карти не играе!
Но това е хубаво на трейдинга, че ако не ти се получава нещо, намираш си друго...
Все нещо ще ти светне...може и някоя свещ, барче или кука![]()