тва там майката ли е на заден план....![]()
тва там майката ли е на заден план....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
струва ми се че ше има още едно такова нагоре , ама де да видим....аз одрусах яко джанката и ся не моа се нарадвам на удара......страх ме е да пусна .....нека им се порадвам още малко
ДАВАЙ ЕВРОООООООООООООООоуууууу ууууууууу
абре фицката.....тва напрао свинщина)
МЕРЕТ ДА СТАНЕШ!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре, че си затворих късата на 10 пипса плюс, и вече съм в уикенд почивчица, за да не направя някоя грешка...
Така ще ми остане доброто настроена за почивните дни!
Хайде, успех не всички търгуващи все още.....
Аве то си реве за къси както и да го въртиш
но да видим може и да тества отново 1,3305 там е разположена
ТЛ но да видим
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”