да ве за малко да ти повярвам.. така се влиза то на съпротивата ама от горната страна на рейнджаЕ принципно е така както казваш, но не съвсем.
Не е защото тя е влязла съгласно по-голям фрейм, а на по-големият фрейм си има ясна подкрепа и е нормално да влезе около тази подкрепа. Това, че на малкият фрейм изглежда върха на рейндж е все тая. Стопа си е отдолу, така че и до утре да се е кандилката цената в този рейндж е без значение. Защото идеята е цената по някое време да си иде до таргета нагоре..
Novak, и на теб замалко да ти повярвам... дори да докарваш 50% успеваемост което ме съмнява, загубата 100% е по голяма от печалбата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
stanislavnba, Вярвай на каквото си искаш., въобще не мисля си губя времето да ти доказвам нещо като ти гледам разсъжденията.
Да можеше и да ми вземе стоповете, но съм преценила че шансовете на дългия сценарий са ми повече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами точно, преценила си. нямаш статистика за входа или данни. ако дори входа беше по друга графика щеше да си постнала друга графика(фрейм)..
аз не те критикувам.. всеки минава през този стадий. даже има такива дето не им минава. но необосновани поръчки не е добре да се взимат. а да се обосновават след като са приключили вече е излишно. макар че тая тука няма как да я обосновеш квото и ще да стане.
дори на Олег измислицата да беше вярна входа щеше да е на съвсем различно място.
Да постна точно тоя фрейм съм го пуснала с определена цел и нещото беше адресирано към Ник, ти май въобще не вдяваи за какво говорим, а си пишеш едно исъщо кат оразвален грамофон.
по тая графика ако тя е гледала М15 както показва снимката, входа е 3 часа по рано. при 3тата сянка и фейл на трендлинията. която тя е начертала. ама входа не е основан на тая подкрепа, което ясно се вижда от ВХОДА
----------
приключвам с обясненията щото този коментар..
вярно съм спорел с жена.
няма да даде довод ами ще каже.
Това е така щото е така.
както са вика чао на турски, ай сиктир
![]()
Е може да е закъсняла и затова по-късно да е влязла, и после като е отишло по-надолу да енаправила добавка от където първоначално е искала да влезе.
Все пак не си запознат с идеята й за вход
Както и ти казваш, една позиция, не е определяща дали работи едно нещо или не![]()
Гледам, че назрява необоснован спор. Ще пробвам и аз да се включа.![]()
Графиката в златото на Новак е супер, единствено и само ако е взет ордера на базата на по-голям фрейм, а тя си го призна. От перспективата, която тя дава няма основание. Тоест накара ме сам да проверя ЗАЩО! Ако примерно се съобразява със H1 и там има основание, то на М5 рейнджа не би трябвало да я бърка. Просто самата сделка има още 1-2 условия, за които не знаехме.
За моята педантичност или може кон с капаци.Аз се старая да чета цената бар по бар и БАРОВЕТЕ да ми дадат насока какво се случва с цената на конкретния фрейм. Затова и качих една картинка с моето виждане на златото. Допълнителен бонус е като се опъне една тл на по-голям фрейм (М15) и там подскаже цената къде би трябвало да даде сигнал. НО ПАК СЕ ПОВТАРЯМ по Брукс, който аз СЛЕДВАМ на самия фрейм трябва да има бар, който да посочи намеренията на цената.
П.П дано съм се изразил правилно!
bombe (02-09-2013)
ПерфектноГледам, че назрява необоснован спор. Ще пробвам и аз да се включа.![]()
Графиката в златото на Новак е супер, единствено и само ако е взет ордера на базата на по-голям фрейм, а тя си го призна. От перспективата, която тя дава няма основание. Тоест накара ме сам да проверя ЗАЩО! Ако примерно се съобразява със H1 и там има основание, то на М5 рейнджа не би трябвало да я бърка. Просто самата сделка има още 1-2 условия, за които не знаехме.
За моята педантичност или може кон с капаци.Аз се старая да чета цената бар по бар и БАРОВЕТЕ да ми дадат насока какво се случва с цената на конкретния фрейм. Затова и качих една картинка с моето виждане на златото. Допълнителен бонус е като се опъне една тл на по-голям фрейм (М15) и там подскаже цената къде би трябвало да даде сигнал. НО ПАК СЕ ПОВТАРЯМ по Брукс, който аз СЛЕДВАМ на самия фрейм трябва да има бар, който да посочи намеренията на цената.
И аз това обяснявам
Важното е, че ти си разбрал всичко точно![]()
абе брат. ако гледаш тая подкрепа или по големия фрейм Н1 входа е на съвсем различно място. или е трябвало да бъде по рано , ако е основан само на това условие или трябва да бъде по късно ако е на друго условие.Гледам, че назрява необоснован спор. Ще пробвам и аз да се включа.![]()
той е на толкова криво място че няма читаво правило за вход за дълга там. да не говорим че има добавка, и да не говорим че няма стоп. Или е бил 20 тика под графиката.
търгувай и ти така и ще я докараш баш докъдето и тя.