Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ок, де не се изразих правилно. Това ми е първата изцепка и затова съм афектиран. Като цяло и според мен са номер 1 в БГ. Сега някой може да каже, че Бенча не предлагат лост над 1:200 но пък всичко останало са сии ок. До колкото ми стигат познанията де.това не е слипидж. пусни си да виждаш спреда на графиката и ще разбереш защо така става. нормално е когато търгуваш на реален пазар. при новини няма обем и като има разликите в котировките са огромни. затова и спреда скача. най много на еур.усд е бил 20 до сега като почти не мърда при повечето червени новини. само при НФП и Лихви . за мен те са най добрия български брокер.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес няма да се учудя, ако приключим с бар 200-250 пипа![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Предлагат 1:200 на Саксо-платформата,но пък там най-дребния лот е 5000 единици,а не 1000 като на МТ4 или 5....Като цяло за дребаци кат нас условията на метатрейдъра им са по-добри,според мен....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
NIQUE (02-08-2013)
Ей на това днес му се вика противоречиви новини относно заетостта - еднота положителна, а другата отрицателна, но засега тя има привес...
кво става някой успя ли да влезе някъде ? то не че има много къде ама за смелите може да има посока. мисле аз пак къса от върха тука. ама много риска стана![]()