Ще се чака до 15:30 часа след Новините ще се влезне
в люта битка Пара срещу Пара да Воюва .........
Ще се чака до 15:30 часа след Новините ще се влезне
в люта битка Пара срещу Пара да Воюва .........
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Хоп, изненада.... Честито на печелившите!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тенкю, тенкю, да ти се връща..................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз съм доволен въпреки, че не съм на печалба, но успях да затворя вчерашните селове, които бяха без стоп
----------
Сега пуснах една къса с малък обем, пък накъдето ще да ходи
И аз така, обаче освен че затворих стари и нови къси имам и $102,66 печалбичка от снощи и днес. Обаче ме е яд, че можеше и двойно да е, а аз повечето къси ги затворих прекалено рано - не очаквах така да се изсипе сутринта по никое време и половината изсипване го хванах са малки обеми, щото големите ги затворих още на 1300.Сега пак съм с 1 пробна къса, обаче не се знае много, очаквам нещо от рода на рейнджа до края на деня.
Да не говорим, че и покачването изпуснах, щото не бях на компа...
----------
Честито я - казах ти, че одобрявам оная пеперудка, дето я беше пуснал наскоро.Само не знам нагорето дали беше предвидено
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Spekulanta (02-08-2013), MoneyMaker (02-08-2013)
Късата ми е затворена на 1290
Размина ми се без загуба.......................
Няма да ви казвам колко седмици я чакам!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, Моме ще има ли пак рязко надолу според твоята тактика на търгуване ?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
поздравления на тези с късите от Лондонската сесия
поздрави и на тези с дългите от Ню Йоркската
явно размера е от значение![]()
![]()
![]()
П.С.
аз лично само гледах - щото през това време други ми пиеха кръвчицата
П.С.С.
не мислите ли че е редно да давате на Ели комисионна за съветите дет ви предоставя???
трейдъри ли сте вие или п*тки ?
Eli2356 (02-08-2013)
Рязко надолу, ама на най- много рязове ще му се съберат за 1 ден. АКО, то другата седмица. По-скоро за нагоре има вероятност сега така като го гледам какви ги върши днес. Ако се качи за нов връх над 1347, към 1357-1360, ще забравим за низходящия тренд за доста време.
Другата вероятност е да почне като оня ден постепенно смъкване пак надолу и да се запази низходящия тренд.
Аз засега малко ще попасувам до леко изясняване на намеренията му - да не се получат неприятни изненади. В момента се е заклещило между няколко важни трендлинии и не се знае накъде ще поеме. И мина пак над фибо 76,4/23,6, което е доста подозрително. Може да остане да си рейнджи тук до края на деня/седмицата. Ще чакам пробив на някоя от линиите/слизане под фибото.А може и да поскалпирам малко, ако има поне малко яснота накъде ще е ...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 02-08-2013 на 18:09
Spekulanta (02-08-2013)