освен че не е голямо мене ме съмнява даже да не обърне надолу след 17 00 да вземе пак стоповете ....![]()
освен че не е голямо мене ме съмнява даже да не обърне надолу след 17 00 да вземе пак стоповете ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
избих стопа с +20 и сега съм на +3 за деня. пак се припотих ейййййй... сега чакаме да видим това кво е. рйендожовица ли ще стане или къса.
----------
абе да питам на тая позиция стопа къде е ? щото е покупка на връх ама не удря стоп като са пробите предните 3 дъна ??Единия ордер е с изпълнен лимит
http://charts.mql5.com/2/182/gold-m5...markets-as.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде обратно до 1.3193-3203...
--------------------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пробвай МТ4 на Бенчмарк....Няма рекотирания ! Слипване тук-там има ако се правиш на гъзар да цъкаш по новини или да затваряш....Кофтито е,че лоста е фиксиран - ама пълно щастие няма........Мой познат ползва VPS им и твърди, че там пък и слипидж изобщо няма.....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Големи шишове направиха след тея данни, скъсих от 1.3270 ...
преди малко на новините ме слипнаха със 22,5 пипа във usd/jpy![]()
аз ги ползвам от година и половина и слипидж 1 път не съм видял. няма дилинг деск и по време на новини спреда става 20. това е кофтито. ама това е за 5 секунди най много и то се знае. така или иначе не ти трябва да влизаш тогава.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
това не е слипидж. пусни си да виждаш спреда на графиката и ще разбереш защо така става. нормално е когато търгуваш на реален пазар. при новини няма обем и като има разликите в котировките са огромни. затова и спреда скача. най много на еур.усд е бил 20 до сега като почти не мърда при повечето червени новини. само при НФП и Лихви . за мен те са най добрия български брокер.
NIQUE (02-08-2013)
Доискажи сетова не е слипидж. пусни си да виждаш спреда на графиката и ще разбереш защо така става. нормално е когато търгуваш на реален пазар. при новини няма обем и като има разликите в котировките са огромни. затова и спреда скача. най много на еур.усд е бил 20 до сега като почти не мърда при повечето червени новини. само при НФП и Лихви . за мен те са най добрия български брокер.
Че нфп-то не е съвсем брокер![]()