тФа ше го разберем, кат ти са тупнем сичките лятоска фъф Варна по зарадваната физиономияНасе, докато си чакам позициите ме облада някаква креативност. Благодаря за хубавия въпрос (нищо че не към мен). Ще ти начертая нещо подобно като Фицката – смисъла е един и същ и така бихме го затвърдили.
На екрана имаш много точки от които може да си пускаш черти обаче чертите трябва да описват пазарното статукво – доколкото е възможно.
На екрана виждам две зони една „бай“ и една „сел“. Долната по презумпция е „бай“ (за конкретния случай), докато не видиш друг търговски диапазон под нея. Широчината й на едночасова достига около 30 пипса (може и по-малко), но на моменти достига и 50 (около).
Добре е да следиш за ситуации на „озъбване“, а ако си говорим за животни, то биковете и мечките трябва да се поозъбят (изненадат) в купом, за да стане работата както трябва - абе горския си знае работата.
Защо не влязох в т.1, след пробива на оранжевата, ами защото си чаках някаква интрига от рода на А-Б-Ц в която да има драматизъм изразяваш се с опит за тест на последното дъно, за да може евентуално последващото движение малко по-яко да ни изведе към/над сел зоната – обаче нямаше такъв, но както нямаше си признавам бях в дилема, защото ссел зоната беше наблизо и се чудих да ли си струва. По нататък виждаш какво се случи между 1 и 2 – някой хора останаха по бели гащи – кюлоти (картинката е грозна), което си е идеална ситуация и в т.2 влязох, но немога да се сетя дали с 2/3 или 3/3 – начасти щото колкото и да си говорим, май толкова не си вярваме.
Насе горното няма цена – безценно е. Всъщност трябва да мине време да го разбереш и затова към момента струва 0,3 цента – е, поне една фафла ще си купя .... остъй, то дори и да го разбереш трябва да се научиш да го прилагаш, а за да се научиш да го прилагаш трябва да умееш да се контролираш, щото горната ситуация можеше да излезе и от първия път и аз щях да „духам супата“ чакайки, като в последствие трябваше да опра отново до самоконтрола. Общо взето това е положението при зоновите пинизи .... има и други.
пп
към моите приятели.
На форумна диета съм и ме простете, че не Ви отговарям както преди. Не е нещо лично, гледам да се въздържам .... иначе приятелските ми чувства са същите.
зависи кол;ко богата трапеза ше предложиш ил сал по една киселица, та да не ни гледаш ухилените мутри![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Селски ко прайш бряБягаш ми по тъча от тема в тема
Фана ли ншкой пипон ? Я то рейндж го спуках от скалпове
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дай да видим сделките на графика позиционирани
И аз направих няколко та прибрах към 160-ина тика![]()
Тва от как взех да печеля устойчиво на демото и реалната ми потръгна![]()
Рукеее туй "да ге" какво значи бре ?
Извинявам се, че съм я пропуснала.
Thank you Happy
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А та късата към 14:00 що си я изтървал ? Няма да изтърваш.
И аз изтървах първата къса в петроля, та 70 тика по-малко. Не бива тъй, щом сме седнали ще работим усърдно. Хайде да видим сега в 19:15 новините ще дадат ли още нещо. Че после и Бернанкето иде.
greedforsuccess, Нема ли да постнеш некоя картинка с ТВОЯ сделка бе, грийдиии, само чуждите коментираш.