1, 3 , 5 , 8 , 9 , 21 ; 33
УСПЕХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
MAMYTA (31-07-2013)
Става ли ще си понапъна ясновидските способности да участвам и аз?Eli2356,
ЖОКЕР - само погледни последните някоко азиатски сесии (включително последната) накъде се е движело златото
----------
GGBG,
ако ти кажа че тук в момента джакпота е над 250М - ша ли ти се прииска да ми пратиш 1 комбинацийка да се пробваш ???
делим 50/50 след данъци и таксипо 60М на човек ако познайш
Че то послените дни си беше тесен рейндж. А азиатските сесии за си смотани поначало, макар че има и доста добри изключения. Тая нощ след тия движения днес, най вероятно само ще дремят в тесен рейндж, но аз съм длъжда да проверя.
Пп; Кивито и озито вече си поеха нормалната посока надолу. Да видим златото ще ги последва ли? И дали не е само по-дълбока корекция..
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
MAMYTA (31-07-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз всичко знам
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAMYTA,
34, 42, 28, 11, 2
17
Почвам да разглеждам яхти![]()
fxg (31-07-2013)
Тая "новина" днес си се знаше отдавна - нищо ново. Не виждам причина за някаква промяна на пазара. Тоя изблик нагоре мисля, че беше просто моментна реакция и ще изчакам да видя накъде ще се канализират нещата в крайна сметка.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz