Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Междудругото всичките мацки около мене на по 30-33 си седят сами и отчаяни. Не знам на какво се дължи, изглеждат супер, вземат си големите заплати, собствено жилище, кола, спорт, супер почивки, ама сами и вече скачат и на сланина, не само на чисто месо. Ама и мъжете на тази възраст вече подбират и се насочват към 20-25, никой не ще набори. Голяма демографска драма се задава по софийските улици.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Чакаме атака на 1.34 за минути.
Аз на жена ми НЕ изневерявам, тя си го знае и не ме тормози, проблем с пиенето имам и по-точно прибирането 7-8 сутринта на кирки и мотики мъртъв.
Как сте агънца???
има си обяснение, ама не е за форумМеждудругото всичките мацки около мене на по 30-33 си седят сами и отчаяни. Не знам на какво се дължи, изглеждат супер, вземат си големите заплати, собствено жилище, кола, спорт, супер почивки, ама сами и вече скачат и на сланина, не само на чисто месо. Ама и мъжете на тази възраст вече подбират и се насочват към 20-25, никой не ще набори. Голяма демографска драма се задава по софийските улици.и откъде си сигурен, че са отчаяни?????
Абс, аз за последната си връзка цял роман мога да напиша и честно казано се отвратих от мъжетеМеждудругото всичките мацки около мене на по 30-33 си седят сами и отчаяни. Не знам на какво се дължи, изглеждат супер, вземат си големите заплати, собствено жилище, кола, спорт, супер почивки, ама сами и вече скачат и на сланина, не само на чисто месо. Ама и мъжете на тази възраст вече подбират и се насочват към 20-25, никой не ще набори. Голяма демографска драма се задава по софийските улици.
ми... много мога да разказвам, ама ... ама
в един момент се убедих че е най-добре сам от колкото да се натресеш на поредния неудачник
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
е тогава що шЪ го биеш по главата чернокосото- има по-добри методи да покажеш сърдечните си трепети
----------
а, още 100 пипа чакаме - кльомбе, да не пропуснеш .........................
Как сте агънца???