ако изпия още едно кафе /трето в чаена чаша/ дали ще ми стане нещо?
.................................................. .................................................. ..............
дъл ще ме тресне ънфаркта?
ако изпия още едно кафе /трето в чаена чаша/ дали ще ми стане нещо?
.................................................. .................................................. ..............
дъл ще ме тресне ънфаркта?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
~@~,
зависи как ти действа кафето ,
аз и един чайник да изпия ефекта е като с една кафена чашка![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добър ден,или добро утро за някойи хубава седмица пожелавам
стана време за второ кафе за мен и мисля да го забъркам![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (29-07-2013)
rusalita (29-07-2013)
тамън съседката ми звънна на вратата и ми донесе лекарствата.Та много ми хареса рокличката,била много хубава
Обясних й, че това е нощница...............................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Защо се наливате с толкова много кафе изобщо ?
Аз от 2-3години въобще не пия и се чувсвам добре. Един цитрус ми дава дори повече свежест от кафето![]()
Нищо не е в състояние да ме събуди рано сутрин към 6 освен аромата и самото кафе ,но при всеки е различно,както се казва "разни хора-разни идеали "
Един даскал по икономика друго казваше ама да не се обиди някой![]()
![]()
----------
А това още го стискам че да видим,макар че оставих минималното нали все бързам
![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit