Вероятно никой няма интерес от това да се промени
изборния кодекс![]()
Вероятно никой няма интерес от това да се промени
изборния кодекс![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Да 4 партии дето сега са във властта нямат, и ако има нови избори по тоя кодекс пак ще сме си там.
С една разлика дпоред мен, че избирателната активност ще е още по ниска.
При мажоритарните избори няма си гледат партийния лидер какво им нарежда, а избирателите, партията ще стане само някакво членство.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak,
и аз така ги виждам следващите избори,
ако се стигне сега до оставка на правителството .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Няма да да въведат мажоритарна система у нас,бъди сигурна.Партиите така са се вкопчили в парите и властта ,че няма да допуснат такова нещо.Ако стане мажоритарна,как ще лапат държавни субсидии,един олигарх за да си направи лоби в парламента трябва да купи сума и депутати(пряко),за това аз поне не се надявам.Да 4 партии дето сега са във властта нямат, и ако има нови избори по тоя кодекс пак ще сме си там.
С една разлика дпоред мен, че избирателната активност ще е още по ниска.
При мажоритарните избори няма си гледат партийния лидер какво им нарежда, а избирателите, партията ще стане само някакво членство.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Японския посланик смята, че все още сме в комунистическия стройне е много далеч от истината
Прав си е човека,всички в парламента са от едно котило...............................Японския посланик смята, че все още сме в комунистическия стройне е много далеч от истината
masta,
е точно това трябва да се промени ,
иначе резултат в наша полза няма да има ...
единствено натиск от улицата ако доведе до въвеждане на мажоритарен вот...............................Няма да да въведат мажоритарна система у нас,бъди сигурна.Партиите така са се вкопчили в парите и властта ,че няма да допуснат такова нещо.Ако стане мажоритарна,как ще лапат държавни субсидии,един олигарх за да си направи лоби в парламента трябва да купи сума и депутати(пряко),за това аз поне не се надявам.
----------
то всички се извъртяха, почваме пак от първите..........................................
Защо да не приемат, ама на някой не му изнася тая глажданска енергия да се насочи в правилната посока.
Сега го слушам някакъв писател- ами той се опиянява от мероприятие протестите какви сме си умни красиви, нещо се превръща като в някакъв modern social life.
Защо като кажеш, че трябва да има конкретни искания, хайде да не са мойте, въоббще някаква конкретика извън единственото Оставка и те гледат като някакъв противник.
Понеже бях с племениците ,щерката тия два дни и още една групичка младежи възраст 16-24, ама тотално са не в час какво се случна и коя партия коя е.
Та тия младежи дето са там ме съмнява, че може да са повече в мас освен една две идеи.
Както и не го разирам това с непредставените, а това положение, няма ли да увеличи техния броъ при положение, че няма начин да стане промяната.
Всичката тая помия ще отврати още повече разумните хора да ходят до урните и ще стане като във Варна.
И какво ще оставим пак пенсионерите и цигани да избират кой да управлява държавата.