С дисциплина се постигат много големи успехи и Германия е световен пример за това.
С дисциплина се постигат много големи успехи и Германия е световен пример за това.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
народа ни е умен и изобретателен, но има други фактори, които не позволяват да вървим напред.
Тази дума съм за да се отнеме от българския речник ( БЮРОКРАЦИЯ )
а да се замени с (ШОРОБАЖАНАЩИНА ) това ни пречи според мен
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
туй последното идва от тесните семейно-икономически връзки между шуреи и баджанаци и се пише малко по-различно
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa, е сгрешило е момченцето но за напред ще се поправи![]()
със сигурност, КУРекцията е много важна част от живота
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, най ме кефи това с вентилатора ;-) много практично ;-)
едно бмв видях снимано скоро ... кът басеин направено
![]()