Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Супер си е,Фицка.Аз имам две сделки днес-една на +44 и друга на -5,салдо +39 и съм страшно доволен от себе си.
А ти с толкова двойки,че и Дакса си направо робот.Наздраве на всички!
![]()
Фибо....мибо....грънци
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С толку контракти и 10пипа само едната гума на АМГ-то мож смени. Ама то по една гума ни съ сменя, сменят се и читирите.
Затуй трябват поече, а не като видим 20 пипа и айде да гасим компутрити.
Разбираш ли ме ?
в моята градинка камъци мяташ май май
нема са разберем така![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН