Е айде сега, да не са се качвали.Ще платят на роднините на жертвите поне по 36 000 евро - едва ли толкова струва един човешки живот...
Сериозни застрахователни обезщетения за катастрофата в ИспанияСтават аварии, какво толкова ?
Че през 1931година когато река Яндзъ прелива, убива 110 000 човека.
А на тези нито къщите им са заминали, нито нищо. Пък и там без това е пренаселено![]()
Е това предполагам е някаква помощ от държавата, който си е застрахован допълнително е отделна работа.Ще платят на роднините на жертвите поне по 36 000 евро - едва ли толкова струва един човешки живот...
Сериозни застрахователни обезщетения за катастрофата в Испания
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, прочети тая книжканаписана е от основателя на сони, има доста интересни неща
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз нали си я дръпнах да я чета, но бях забравил, добре че сега видях да се подсетя.Oleg, прочети тая книжканаписана е от шефа на основателя на сони, има доста интересни неща
![]()
![]()
![]()
А тъй, обясни му. Деба и черната хроника.
Вчера или онзи ден, останало тв-то на канал 1 и дават новините и тоя като започна, катастрофа, голф се треснал в камион, инцидент, жертви, после още няколко ама едно след друго, някакви такива. Ми да ти е*а майката и на тебе, кво ме интересува кой умрял бе ? Все едно като го раздуе и показва фалишва съпричасност и ще го съживи
Умрял умрял, толкова![]()
Аз за това вече гледам само БГон Еър, там крими хроника няма. Само бизнес и малко политика.
![]()
![]()
![]()