![]()
Съвсем най-искрено се извинявам и съчувствам на биците за сбъднатата ми прогноза, но какво да се прави - трябва да има малко храна и за нас, меците.
Доста се нагладувахме последната седмица, да не кажа две.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тъй е Ели .....На тез дето ни взеха стоповете като не им спори търговията, ще им върви в любовта.....
".....Не везет мне в смерти повезет в любви...."
http://www.youtube.com/watch?v=XkhRO2i1wqk
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Eli2356,
хапнах, пийнах (тия 3 работи) в обедната почивка ... и кво да видя - Ели спечелила баса...
ай честито за сефтето, дарлинг.
ще се уговорим допълнително за кафето
П.С.
до 1347 стигна от 1307 (дори от 1247 )през инкременти от 10 ... имаше си хас да не познаеш по някое време![]()
![]()
побърка се да вдигаш горната граница - ама успех за днешния спад
аз се озръщам пак за нагоре
П.С.С.
А вълна от корекцията приключи, чакаме В и С утре до около 1300 ...
туй поне според мен де...
Последна редакция от MAMYTA : 24-07-2013 на 20:24
Тъй е Спарт за съжаление - едни лапат, други зяпат, после си разменят ролите и така лека-полека си плуваме по вълните на моя съименик Ели(ът)
Утре ако излезе лоша безработица може аз да те поздравя с тая песен.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е то се е видяло, че никога няма да ми признаеш постиженията.Eli2356,
хапнах, пийнах (тия 3 работи) в обедната почивка ... и кво да видя - Ели спечелила баса...
ай честито за сефтето, дарлинг.
ще се уговорим допълнително за кафето
П.С.
до 1347 стигна от 1307 (дори от 1247 )през инкременти от 10 ... имаше си хас да не познаеш по някое време![]()
![]()
побърка се да вдигаш горната граница - ама успех за днешния спад
аз се озръщам пак за нагоре
П.С.С.
А вълна от корекцията приключи, чакаме В и С утре до около 1300 ...
туй поне според мен де...По време на цялото покачване изказах само едно предположение - че ще стигне до зоната 1320-1340, в краен случай 1350. И снощи уточних, че снощния връх ще му е върха и надолу. Не се прави на ударен, само да ме подкокоросваш да се оправдавам.
![]()
А и по време на баса май си правил тия 3 работи, щом не си го спомняш.Баса не беше ли за озито - кое ниво ще бие първо - твойто 1,94 или мойто 1,90. Или си остават първоначалните 0.9317 - ти печелиш, 0.9160 - аз печеля. Щото вече сме на 0,9130.
И тук ти казах, че снощния връх ще му е върха.
баса си беше за 0.9160 - печелиш. признах си ...
няма кво друго да ми овърташ. така и не се доразбрахме кафе или коктейл ще е ....
погледни си постовете от 1 седмица назад - да видиш за "инкрементите"
няма да се заяждамесамо дето не каза докато стигнахме до 1347 колко къси изпоназатвори на загуба
аз лично - 2 опита за дълги днес. обща загуба $7всички други дълги и добавки от 1180 са ми на + и то дебел (къси не пускам - да не ми е уроки
)
поздравих те за върха ! респект
дано поне си затворила няколко от ония прословути къси от дъното, макар и на по-малка загуба![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А дано си ги хванал поне тия 10 пипа, че да изкараш за кафето ми-награда.Само дето залогът остана под въпрос - да не стане кафе, но нейде из Полинезия?
Ако не - робиня, ама бяла - не звучи чак толкова зле.![]()
![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 24-07-2013 на 21:59
Eli2356,
загубих ги тия 2х10... се таякво са те за мойто голямо сърце
ааа , кво стана с winer???
викай го тука - сега му е времето ... за нагоре се криеше - сега вече пак може да почне да се изявява![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз лесно мога да ги погледна, но няма нужда, понеже си ги знам много добре - едно и също твърдение го цитирах 3 пъти, това което споменах и току-що: 1320-1340, в краен случай около 1350. И това съм го казала още преди седмица - 10 дни, не съм ги броила точно, а и нямам намерение. А снощи само уточних, но ако те удовлетворява може и 1350 да го смяташ. Как по-ясно да го кажа това 1347? Това, че не съм пускала дълги си е мой проблем.баса си беше за 0.9160 - печелиш. признах си ...
няма кво друго да ми овърташ. така и не се доразбрахме кафе или коктейл ще е ....
погледни си постовете от 1 седмица назад - да видиш за "инкрементите"
няма да се заяждамесамо дето не каза докато стигнахме до 1347 колко къси изпоназатвори на загуба
аз лично - 2 опита за дълги днес. обща загуба $7всички други дълги и добавки от 1180 са ми на + и то дебел (къси не пускам - да не ми е уроки
)
поздравих те за върха ! респект
дано поне си затворила няколко от ония прословути къси от дъното, макар и на по-малка загуба
По-важното е ти да ги погледнеш и ако можеш да ми изровиш някое друго мое твърдение, ще те черпя аз.![]()
Не съм ги затворила още старите къси. Да видим утре - утрото е по-мъдро от вечерта. По точно следобеда по време на безработицата.
Последна редакция от Eli2356 : 24-07-2013 на 21:59
Eli2356,
браво за "великото падане ",
едва сега го погледнах златото : O:![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Eli2356 (24-07-2013)