Къф е тоз бас?.....По-добре всеки да си оусне една позицийка без стоп и с лимит = стойността на баса....
....На който му се изпълни баса,черпава обилно другия
....Инак няма смисъл - писане и дрязги на халос....
...пардон => за 30 стинки на пост
![]()
Къф е тоз бас?.....По-добре всеки да си оусне една позицийка без стоп и с лимит = стойността на баса....
....На който му се изпълни баса,черпава обилно другия
....Инак няма смисъл - писане и дрязги на халос....
...пардон => за 30 стинки на пост
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Никви черпавки- пари на масата, това вие тук финансови акули ли ще ставате или нещо друго![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ели се е хванала на бас. ако загуби - ще я правя бяла робиня.
ако спечели - ще я водя на кафе![]()
П.С.
Озито се спря на половин пипс от 0.9160 !!!
за сега - не съм загубил баса
и моментално му забодох 2 дълги от там с 10 пипса стоп![]()
![]()
Последна редакция от MAMYTA : 24-07-2013 на 18:27
Spekulanta (24-07-2013), Eli2356 (24-07-2013)
Довечера RBNZ имат стейтмънт,ако няма някъф спек двете с озито би трябвало да вдигнат утре над днешните върхове...
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Корекция, и то каква - може и до 0,80 да си коригира, що не? Възходящия тренд от 2005 година насам примерно.Eli2356,
пусни къси на златото от тука - да видиш как за норматив ще си върнеш печалбата от днес...Лондон затвориха...йените - падат , долара - слаб ...
що се отнася до баса - мнооого се съмнявам че ще спечелиш
това е просто корекция (38.2%) на възходящия тренд ...........![]()
А на златю пак корекция казваш.... да, пуснах поредните 2 къси точно от тук - може и да ми подядат печалбата, може и двойно да спечеля, знае ли се? А може и 0 стоп да сложа. Ако не днес, утре безработицата ще смаже окончателно биците, ако е според очакванията. Днес е само началото.С късите определено съм по-смела отколкото с дългите - кво да се прави - вътрешни убеждения.
Уф.... и аз май почнах като един колега бивш Дизел а.к.а. forex-tr с неговите непреклонни убеждения за посоката ....![]()
Пп: Даже вече го спечелих двойното.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 24-07-2013 на 18:53
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ам аз кво и викам на Ели ... жалко че падна чак до 50% корекцията на Озито...
ама идеален вход... от тук нататък - градя дълги позиции до 1.06
Ели - много кофти ще е от тук нататък да гледаш как двете ти къси се топят. ако не вземеш мерки де
Жокер -> стопчета![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много са изсипа днес златото, които е бил мечок чистито да му е![]()
Като търгувам няма време да чета във форума. Но ще вметна само, че от тия две къси удвоих вече досегашната печалба.И в момента съм с други 4 къси на + вече.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Златото направи нещо като 2 но дъно и аз пуснах една дълга от 1319.50........................................... ..................................................