Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъй де, аз съм противник на насилието, но в тълпи няма начин да се мине без него.
Па българина на седянка и на маса и в тълпа е се прави на много мускулест.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами то много ясно се видя на репортажите, че е така...явно са натрупали агресия и сега намериха, къде да я освободят.
абсолютно недовиждаш колега.. Станишев и Йовчев казаха ,че не полицайте са били протестиращите, а обратното... тези репортажи по тв-то са някаква измислена масовка...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Нека си зададем въпроса,кой нажежава обстановката и провокира хората.Мисля,че боя им е най-малкото...............Това говедо Станишев в нормална страна щяха да го пребият с камъни, отвратително дразнещо лайно........................
Червено говедо нали зимата в подобна ситуация каза че имало полицейско насилие спрямо протестиращите и зовяхте за незабавна оставка на правителството и ето сега достойния отговор на лидера за снощи : http://www.standartnews.com/balgariy...te-197725.html
Уж имаш афинитет към фундамента и се водиш разбирач, та дай решение де.
Щом не искат Орешарски, значи не искат и неговия план. Но вместо да го прочетат и обсъдят, „умните и интелигентните“ протестиращи просто не го искат. Както не искат и стария избирателен кодекс. Без въобще да се замислят, че няма кой да го поправи освен сегашния парламент. На когото обаче нонстоп искат оставката... Не искат и сега действащата конституция. Но няма кой да вземе решение за ремонта й освен пак сега действащия парламент.
Е, тогава какво реално искат?
В един блог пишеше нещо много умно - че на протестите трябва да се чува не само кой да си ходи, но и какво да дойде.
Та как да се случат нещата.
Искаме държава, в която да има сигурност и спокойствие, ама в тия държави полицията бие и не пита и протестите по тия държави не се разминават само с натъртвания и охлузвания.
Та каква да бъде полицията респектираща, слаба или кога както на нас ни харесва.
Ако съм там, не трябва ме пипа, ако не съм все ми е тая.
Ако отговаря на моите политически виждания действията и са ок, ако не отговоря не са ок.
С две думи що си със шапка, що си без шапка.
Та като специалист по фундамента какъвто се пишеш какво се случва.
Айде сега стига глупости...ти къде видя, че полицаите са бити, а и на Станишев не вярвам нито дума, ама на нито една.
хах... дори и пишман специалист като мен няма отговор на тези въпроси... това обаче, че нямаме (тези против сегашната влас) рецепта за алтернатива, не ни пречи да си протестираме... алтернативата е да търпим безмълвно.. хмм.. не съм такъв човек...
----------
ироничен беше поста колега... и някакви символи трябва да напиша..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
А какво променяш тук пред клавиатурата, или ако отидеш там да викаш в тия вече манипулирани протести- а те ще постигнат ли това, което ти искаш.
Казваш да търпиш безмълвно не ти е в стила, а какво искаш наясно ли си или просто това е някакъв изказ на цялата ти неудовлетвореност.
Аз искам мажоритарни избори, да знам за кого гласувам, а не партия да ми реди листите, но моето желание с предсрочни избори няма как да се осъществи.
П.с. Ако имам власт, ще ги затворя тия всичките 240 в парламента и ще ги изтощя докато не почнат да си говорят и докато не се разберат да действат в интерес на държавата и хората- защото тоя интерес няма цвят.
Не ме интерусува нито Боко, нито Станишев, нито Доган или Местан, докато не се разберат да бачкат заедно и да правят за каквото сме ги турили там. мърдане само до кенефа.
Член Х, ал. 1: Всички протести в столицата, независимо от техния повод, се провеждат в Южния парк. В провинциалните населени места областните управители определят терени за провеждане на протести, на отстояние най-малко два километра от всякакви обществени институции и учреждания.
ал.2: Възстановява се Службата за борба с обществените безредици, като същата се поставя на пряко подчинение към министър-председателя. Службата охранява, канализира и при необходимост разпръсква съответните митинги, събрания и демонстрации.
ал. 3: При ситуациите, в които събралите се на митинг или протест граждани отказват да изпълнят изискванията на закона, Службата за борба с обществените безредици ги транспортира до предвидените за съответните мероприятия места, като при необходимост по време на транспортирането има право да приложи силови методи и да използва съответните си професионални снаряжения – палки, газови гранати, стоп-патрони и други (танкове се въвеждат в действие само с разрешение на Президента на републиката).
ал. 4: Отказващите да се подчинят и създаващи конфликтни ситуации граждани подлежат на наказателна отговорност по член У от НК, предвиждащ до три години затвор, като наказателното производство срещу тях се провежда по бързата процедура.
Наистина интересно. Кой има интерес да не се спазва???![]()