Мда, целите са важно нещо. Даже и да сме далече от тях, важното е да продължаваме напред. По същия начин златен медалист на олимпийски игри, като отиде отново и вземе бронзов медал, за него може да е неуспех...
Е то в хазарта, нямаш активи. Но там пък е задължително да сядаш с точно определена сума за губене /имам предвид покера/. Ако го нарушиш .... отичаш. Другото правило е като удвоиш сумата - ставаш от масата.Какво означава да си богат според инвеститорите?
Да си богат за инвеститорите на финансовите пазари е далеч по-различно от представите на останалите хора. Изследване на UBS показа, че за повечето инвеститори да си богат означава да имаш активи поне за 5 млн. долара и поне 1 млн. долара в кеш.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Kakvo-oznachav...id-109966.html
Това не съответства на категорията хазарт според мене.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е напълно приложимо и за форекса, с малката разлика, че при хазарта ти не можеш да влияеш на резултатите по никакъв начин...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зависи от хазарта ...... ако са ротативки, бинго, тото .... да, там си е късмет. Ролетката - там има системи. Даже доколкото знам, в големите казина във Вегас и другаде има фейс контрол на хора, които са известни с използването им. Покера - там зависи от тебе. Имам минимален опит,и ако следваш определена система шансовете да спечелиш в дългосрочен план въобще не са малки.
Аз покера не го слагам в хазартните игри. Това си е изкуство, което трябва да се учи. Всичко друго - тото, бинго-минго, рулетка, машини е хазарт...Зависи от хазарта ...... ако са ротативки, бинго, тото .... да, там си е късмет. Ролетката - там има системи. Даже доколкото знам, в големите казина във Вегас и другаде има фейс контрол на хора, които са известни с използването им. Покера - там зависи от тебе. Имам минимален опит,и ако следваш определена система шансовете да спечелиш в дългосрочен план въобще не са малки.
Jawor (23-07-2013), Spekulanta (23-07-2013)
Еми покера и форекса си приличат. Който си изиграе добре картите, той печели![]()
Spekulanta (24-07-2013), драгата (24-07-2013)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?