Oleg, Добре бе като си такъв математик я кажи клко процента ми е стопа при от капитала ако имаш 100$ отваряш с 0,10 лтота в инста и стоп 250 според мен е 5% и малко от горе при €/$ при други двойки това малко от горе е различно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Двама приятели си говорят по мъжки:
- Много си харесвам Марчето от съседния вход.
- Оооо! Разбираш ти от жени, браво!
- Да, ама тя не ми обръща никакво внимание.
- Ееее да и тя разбира от мъже
според мен е 2,5%
защото в инста при о,10 в иснта би тябвало това да са 0,10$ на пип...при стоп 25 пипа при която и да е двойка това са 2,5% от 100$
което няма абсолютно никакво отношение към кредитното рамоаз лично в тва уравнение малко по-горе не виждам къде би могло да се сложи кредитното рамо и с каква стойност е
като за мене няма никакво значение коя е двойката, стойността на пипа си е равна във всеки инструмент
а относно е/д при средно дневно движение от около 30-60 пипа стоп 25 пипа е прекалено много за тая двойка
но пак повтарям важното е да е удобно на тоз дет търгува и ест, да изкарва пари !![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
драгата, 5% около е не се заблуждавай
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
100$ капитал.
Отваряш с 0.1 лота или 10цента на пип.
250пипа по 10цента на пип=2500цента или 25$
25$ от 100$ са 25%
Не знам как го изчисли това 5%.
Ако след наклонената черта е USD, както е при eur/usd, gbp/usd тогава е еднаква. Ако двойката е eur/jpy, gbp/eur, usd/jpy, тогава е различна стойността на пипа в долари
----------
Благодаря![]()
Ето и на теб нещо
Отидох, хапнах диня.....по-добре съм....не съм аз като съм гладен![]()
100$ капитал.
Отваряш с 0.1 лота или 10цента на пип.
250пипа по 10цента на пип=2500цента или 25$
25$ от 100$ са 25%
Не знам как го изчисли това 5%.
Ако след наклонената черта е USD, както е при eur/usd, gbp/usd тогава е еднаква. Ако двойката е eur/jpy, gbp/eur, usd/jpy, тогава е различна стойността на пипа в долари
Oleg, Аз добре си го смятам ако искаш в твоя чест пред целия форум ще загубя или ще спечела 5% приблизително за да ти покажа сметката
Вица е супер![]()
Но в момента не правя връзката....във връзка с досегашният разговор ли е или просто така го пусна![]()
PoPEYE, ако е така, значи при вход с 0.10 лота това трябва да е 0.20$ на пип за да се съглася
25*0,20=5$ което при 100$ акаунт си е 5%....това което ме притеснява е, че в инста при позиция от 0.10лота стойността на пипа би трябвало да е 0.10$....
за мене нещо в тва уравнение не е както трябва....![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Все ми е тая ти какво правиш.
Питам те ясни и конкретни въпроси, ти се усукваш.
Кое си смяташ добре ? Ти въобще не си наясно какво ми говориш
25$ oт 100$ ми казваш, че са 5%![]()