Oleg, Ако имаш 100$ отваряш с 0,10 лтота в инста и стоп 250 или 25 ако си при друг брокер с 4 цифрена котировка това ти е горе долу 5% от капитала
Виж какво съм писал на драгата
Помагам с математиката![]()
Oleg, Ако имаш 100$ отваряш с 0,10 лтота в инста и стоп 250 или 25 ако си при друг брокер с 4 цифрена котировка това ти е горе долу 5% от капитала
Виж какво съм писал на драгата
Помагам с математиката![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега да те питам, ти риска на сделка в какво я мериш ? В процент от капитала или в процент от заетият капитал в зависимост от предлаганият от брокер ливъридж ? Защото риска се мери само в една стойност. А това което ти обясняваш е твоя июмишльотина.
Oleg, Мера го от свободните налични
Тези които не съм касирал а са на плюс не ги добавям като печалба докато не касирам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, Пинии нещо да се отпуснеш
Казвам горе долу + / - нещо незначително като % при различните инструменти е различен процента на 25 писа стоп
няма нищо страшно, удобно е, ако търгуваш 2-3 инструмента едновременно
Oleg, я го знам ква е разликата мъчим се да го обясним, ама не ми са получава![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Стойността на пип може да е различна, но то се гледа каква е стойността на стопа в процент от капитала. Дали е 25, дали е 15 или 50, все тая. Процента от капитала на който е равен е от значение.
То да пийна, ма като не пия![]()
Ще хапна диня![]()
драгата (22-07-2013)