Не, аз съм му влязъл от 108.26, но все още преценям къде да поставя таргета, та затова те питамTaман това ще направи. 100-то вече ги направи без мен
----------
Е тя си е къса още от 16:00 и после от 16:06, но там не ги видях.
Сега вече ако го играя, може да ме изиграе, пък не искам да се наигравам преждевременно
Но ти ако искаш, пробвай с къса и един стоп на 70 тика
влака с дългите петроли потегли.....кой успя да се каачи????
.................................................. ..................................
МЕРЕТ ДА СТАНЕШ!!!
давай еврооооооооооооооо мами......тататататати ............. едно 100 пипса и да спя спокойно тая вечер или тая седмица![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kozoderski (22-07-2013), D-12 (22-07-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Давай евроооооооооооооо, картинката с леля Меркел кой я пускаше.
kozoderski (22-07-2013), D-12 (22-07-2013)
BUYси веSELLия пазар. Не се сдържах и отворих графиките все пак. Последно я затворих в 9ч. И от тогава гледам - нищо съществено! Работната седмица трябва да я направят от вторникАкулите може да са си изпълнили таргетите за месеца и не смеят да си развалят резултата, Нафтича ще каже! АБЕ КЪДЕ Е НАФТИЧА!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
D-12 (22-07-2013)
някви идеи кво правим тука ?? станаха много сини барове и не особено големи(мащаба е крив) , ако не стане сега голям бар отиде и тая дълга