“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Ми нали и аз това казвам де - до 1320-1340 (най-вероятно 1,333) си е нормално да се покачи. И на предната страница съм го написала. Ако го прехвърли, ще се позамисля за смяна на тренда. Говорим за дългосрочен тренд. Иначе всеки може да си скалпира както му е угодно.
Последна редакция от Eli2356 : 22-07-2013 на 06:12
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
вече сме на 1318… дали не изпуснахме да си купим дългосрочни дълги докато беше под 1300?
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Тренда е ясен. Само дето сме с горната част на канала. И е по-вероятна известна корекция. Но срещу тренда не ми се влиза.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако си сигурен в дългата идея и имаш достатъчно капитал значи не е късно
Втори пореден петък нямахме корекция и за това се мисля че тази седмица ще добавим нови 50-80 долара /може и повече/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На удължилите честито!
Той МАМУТА добре ни говореше ,
че е време за удължаване![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
MAMYTA (22-07-2013)
Трендът обикновено обръща точно когато ни се струва най-сигурен - цитирам един доста предвидлив колега. И на 25/26.04 изглеждаше много сигурен за нагоре. Аз може би ще изчакам и утре да видим какво ще нарисува, а и следващите дни. И ще скалпирам междувременно предимно с къси, даже и да са свръх антитрендови.
Пп: Доста добър откат направи от 1320.
----------
**g, то много ясно, че от 1180 си беше за удължаване...... И аз удължих оттам, но за разлика от Мамута по-рано си ги затворих дългите, щото за разлика от него не мисля че пак ще покоряваме космически висини. И така ще мисля до опровержение на мислите ми.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 22-07-2013 на 09:32
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (22-07-2013)
Точно сега е същото положение.Имаме завършена корекция на дневна и е възможно да продължи надолу по канала,но вече като цена доста падна и може да се развали картинката.Трендът обикновено обръща точно когато ни се струва най-сигурен - цитирам един доста предвидлив колега (той си знае кой е ). И на 25/26.04 изглеждаше много сигурен за нагоре. Аз може би ще изчакам и утре да видим какво ще нарисува, а и следващите дни. И ще скалпирам междувременно предимно с къси, даже и да са свръх антитрендови.
Пп: Доста добър откат направи от 1320.
Eli2356, Аз в момента търгувам само краткосрочно/Имам и дългосрочни но те в момента си стоят пасивно/.
п.п. И краткосрочно не ми излизат позициитевтори петък нямаме корекция
![]()
дълго за 1500
успех на фсинца ви
........................
..........................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
MAMYTA (22-07-2013)