kmv (19-07-2013)
Юношите не правят ли такива работитая дума винаги ми е звучала като заушка
А за другото, Олег ти е дал прекрасен съвет![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пъдите ме, начи...... убу, де..... еваааам гу пазаря
Отлитам да пилея......
Па дългата на автопилот....... плаващ стоп на 10 пипа и ситито отива си търси белята....
Последна редакция от белята : 19-07-2013 на 20:02
айде сити успехаз след седмична почивка съм тук и дет го оставих там го заварих
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Добро Утро Колеги снощи Евро-то затвори на
Психологически Главозамайваща Съпротива 1,3140
![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Добрю ютрю
С оглед на прекрасното лятно утро
всички ХОРА и ЖИУОТНИ да СТАВАТ
и да се СТРОЯВАТ!!!!
Ще се ходи на излет в ПЛАНИНАТА!!!
Спокоен, празничен ден на всички ХОРА!!!
П>П>Гледам на едната платформа затваряне
на силното(вълшебно) число 1,31444,,,,,,,,)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро.
REDA, едно време в казармата се носеше една такава заповед:
"Всичкото кеч строй се на батламатума!!
Старшината ке го пуска на сапюнн!"
Та да вземеш да си подготвиш една подобна заповед, няма да е лошо.
А аз ще водя коньо на водопой.![]()
kozoderski (20-07-2013)
имаме съществени новини през уйкенда и ми се струва, че ще отворим с ГАП... дано да е надолу щото на мен ми останаха къси от петъка...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kozoderski (20-07-2013), Spekulanta (20-07-2013)