Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иван-Асен Арсов (19-07-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разликата е в психиката. Ако можеш два гледаш безразлично как губиш 1 долар на пип или 10, нямаш проблеми и е безразлично. Това съответно е свързано с размера на сметката, и от тук нататък става бъркотиясамо да питам каква е разликта между това да се правят редовно по 500Е на месец от рейдинг и по 5000 ?? мен ми се вижда едно и също. можеш ли едното значи можеш и другото. все пак 5000 не са толкова много пари и ако се занимаваш с търгуване това трябва да ти е минимум.
ПП: аз не съм там, но докато не стигна до там не се смятам за успешен.![]()
...бе човек бил голям, колкото били големи мечтите му...но понякога си остава само мечтател...
Аз предимно наблягам повече на технически анализ но никога не оставям на позиция
преди някоя голяма новина и ако остана слагам си стоп +1 да съм по спокоен
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Първоначално никой не може да е просто безразличен. Трябва да търгува определено време с по-висока сума, за да свикне с нея. Все пак някои въобще не свикват, там вече е ясно че не стават за големи трейдъри.
ако знаеш наистина защо го губиш емоциите не вземат превес
то това е и баш трудното де![]()
Дам, съгласен съм! Но определено е едно да влезеш в позиция с 1$пип и коренна разлика да влезеш с 10$пип.....обикновенно има буца в гърлото или се потят ръцете, рецептата е да.следваме плана и да не се разглежда риска като сума , а като част от плана и който ако е правилен, не би трябвало да е проблем
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Spekulanta (20-07-2013)
ето още един колега с което няма начин да не се съглася с неговия постДам, съгласен съм! Но определено е едно да влезеш в позиция с 1$пип и коренна разлика да влезеш с 10$пип.....обикновенно има буца в гърлото или се потят ръцете, рецептата е да.следваме плана и да не се разглежда риска като сума , а като част от плана и който ако е правилен, не би трябвало да е проблем
определено си на 100% прав колега аз лично ги преживях такива сделки
усещането е огромно позиция от 1$ и от 10$
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Обикновено когато сделката е с големия обем плана не сработва,защото маржинкола изглежда много близко и влияе негативно на психиката.В такъв случай просто трябва да се отпишат парите в сметката и да се чака развитието докрай.Все едно цялата сметка е един стоп![]()
Spekulanta (22-07-2013)