Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
айде почнаха американците да се раздвижват...стоп на +1 и къса при британеца...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от ef4e : 27-03-2012 на 13:47
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Аз си пуснах една късичка от 3360 да пробвам пазара , тя зела че пуснала някое пипсче , половината я затворих на плюс 17 пипса , на другата половина стопа на плюс 4 пипса и да втасва![]()
ef4e, според мен за да опънеш жълтото фибо до там ти трябва да знаеш че е връх...поне така аз мисля...а за мен там все още не е сигурно дали е връх...
мерси за картинките![]()
![]()
Ех Джей, аз тоз връх го планирам от петък ..ти сега нямало да е връх ..ако не за друго поне заради желанието ми трябва да стане на връх ...![]()
гейша -философ
Джиджи, аз има къса от 1,3375...първи таргет 1,3315и после стопа на съпротивитет че ще се върне сигурно да тества ...така че може би там ще затворя и после пак ще вляза от теста ...
гейша -философ
Според мен си е за къси до към 1.2800 че може и още надолу и после Бернанке може да го вдигне нагоре, но ще видим![]()
Еф4е не ми се вярва да го свали чак до там@3280 ми се вижда като максимум, ама да видим
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН