Скоро трябва съм там![]()
Но то и да не ги бях наближил, пак не виждам проблем да давам оценки. Не виждам каква е връзката между двете неща. Цените са еднакви за този които изкарва 1000 и за този който изкарва 5000![]()
ами нали ти казваш, че ако не си направил нещо, не можеш да даваш акъли - това са твои думи. Поизхвърляш се малко в цифрите, посмали малко
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68, във форума все тая е. Обаче е дразнещо когато някой директно тръгне да ми прави сметката, все едно той ми дава парите. А считам че всеки е свободен сам да решава дали едно нещо е скъпо или не и да го купи или не.
само да питам каква е разликта между това да се правят редовно по 500Е на месец от рейдинг и по 5000 ?? мен ми се вижда едно и също. можеш ли едното значи можеш и другото. все пак 5000 не са толкова много пари и ако се занимаваш с търгуване това трябва да ти е минимум.
ПП: аз не съм там, но докато не стигна до там не се смятам за успешен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен не е важно каква сума изкарваш ,а да имаш постоянен месечен профит примерно 10-15% . Почваш с 5 000 $ и ако всеки месец правиш 15% след 5 години ще си с 9 цифрена банкова сметка![]()
Живота ,за мен, е една игра с безброй правила и възможности .Кой как ще спазва правилата и ще избира възможностите си е личен избор
Нека най-добрия играч победи !![]()
Novak, правиш 15% ..теглиш 5% и след 5 години пак ще си милионер . Първите няколко месеца ще ти е супер трудно ,ама с малко стискане на зъби става![]()
Живота ,за мен, е една игра с безброй правила и възможности .Кой как ще спазва правилата и ще избира възможностите си е личен избор
Е то ясно . Аз говора на теория как седат нещата![]()
![]()