Кой тоз отличник с 800 долара на месец спам и Дизела в най-добрите си месеци не мисля че даже ги едоближавал.
Дайте малко повече фантазия де- това с бонусите вече много изтъркано.
Кой тоз отличник с 800 долара на месец спам и Дизела в най-добрите си месеци не мисля че даже ги едоближавал.
Дайте малко повече фантазия де- това с бонусите вече много изтъркано.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
$950 ама за 3 месеца врътнах... бая пот беше... ама вече не съм балама... казах си - кат направя $1000 от бонуси и се кротвам...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега и нови клавиатури ще поискате,................................. ................
....Така е - който е срещу тренда късно огладнява!.....Обаче утре съм сигурен,че ако се изсипе до 1200 ще ти се отвори рязко апетита не само за ядене
....
Ся след тия спагетки влез във фитнеса, след туй в сауната.А ако има нещо за доизхвърляне преди лягане,пий един чай от сена и си готова за неприлични сънища ...
Аз като слагам стопове,днес например съм само на полвин тава свинско със зеле, 4 загорки ,полвин хляб и едно кило кайсии.....И едно 3 в 1 за закуска сабахлем....![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART,
много хапване е това,
и ти си за фитнеса![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз пък клеча и чакам да стане 1 часа да ходя да прибирам щерката от ретро парти- каквото и да значи това.
Бива те да даваш акъл и разписания, ама друг да ги изпълнява, а ти само да злорадстваш отстрани.Eli2356, хапвай хапвай чадо... аз съм ти направил разписание как най-ефективно да гориш калориите после
вярно за 3 месеца - $900 и косур от бонуси . ама за следващите 2 - няма и $100.. сещай се на къде отиват нещата... преебахте ми таланта...
кат няма с кого да се дразня и да се карам - спама не върви
страхливци и мижитурки само тука виреят![]()
![]()
- така и баба може. Или се включваш да помагаш в прилагането на акъла ти, или рекламация ще правя.
Бъди благодарен, че само таланта ти сме претаковали, че можеше и пари от джобчето ти...
Ми няма - като са ти толкова високи изискванията - да докараш събеседника до истерия и невротизъм... не всеки може да отговори на тези изисквания. Пък после били страхливци и мижитурки.
Бе ти в началото се държеше като баладичен рок, напоследък стана доста хард.![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-07-2013 на 23:38
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz