Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Да , така сие,на кой брокер демо се спря.................
бенчмарк онези между др ми се обадиха лично по телефона да ми кажат данните за демото ама месец след регистрацията
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
И аз се мъча с Традера им,но съм го сложила на стационарния, че тая нали знаеш каква особена платформа, но на бюрото рядко сядам- оправдания да има.
![]()
![]()
Днес не можа да пробие над 1300, но утре очаквам да го направи![]()
Смени си интуицията - щото и на мене тя ми подсказва,че в БНБ няма никво злато,въпреки че Елито ми праща някви линкове в които пише точно обратното
.....
Утре ако Бернанке е конкретно довиш ще сме над 1300 ....Обаче ако е с половин уста,както днес отчета на Голдманите - който за анал-лизаторите е блестящ- ще има ретест на дъното според мераците ти.....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART,
дай линк за отчета ве, че ме мързи да се ровя
.....................................
Последна редакция от MAMYTA : 16-07-2013 на 21:18