Една статийка от Иво Сиромахов за позитивното мислене.http://www.ivosiromahov.com/2_article/a13.html
Една статийка от Иво Сиромахов за позитивното мислене.http://www.ivosiromahov.com/2_article/a13.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (14-07-2013)
4. е ппринципно невъзможно, 3. произлиза от него, 2. и 4. си противоречат, а 1. и 5. без основателна причина обикновено водят до умствена травма![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много яко! Особенно момента в бара, където сервитьорката "се опитва да събори студените зидове на отчуждението в стремежа си към човешка топлота"!!!![]()
малко по-надълбоко кът се замислиш ще видиш какво имам предвид
инак от едно ниво нагоре всичките са верни
Заради теб взех, че прочетох статията. Човека, няма особен потенциал за мислене. Прекален буквалист е и мащабността въобще не му е познатаЕдна статийка от Иво Сиромахов за позитивното мислене.http://www.ivosiromahov.com/2_article/a13.html
Много яко! Особенно момента в бара, където сервитьорката "се опитва да събори студените зидове на отчуждението в стремежа си към човешка топлота"!!!![]()
Не случайно не го харесвам![]()
Бибко, пак почна с копи-пействането
![]()
![]()
Колко надълбоко ?
1. Повтаряй си: “чувствам се добре”
2. Гледай новините от добрата им страна
3. Владей гнева си
4. Приемай фактите такива, каквито са
5. Усмихвай се
1. Няма смисъл. То трябва да се чувстваш така, без да си го казваш.
2. Че то защо трябва да ги гледам о лошата ? Бил в задръстванеЕм ще бъде, ма вместо да се ядосва, да измисли как да не бъде постоянно в задръстване.
3. Сила без контрол, е безполезна, а може и да е опасна.
Вчера един таксиджия ми кара с 30, аз тръгвам да го изпреварвам, той ми дава ляв мигачМи да ти еа майката бе таксист, кво се влачиш. Дадох още газ, изпреварих го, онзи ми вдига ръка за несъгласие. Ми твойта мама, научи се да караш, не да се влачиш
![]()
4. Приемаш фактите и ако не ти харесват и не ти удовлетворяват нуждите, ги модифицираш до нужните критерии.
Не ти харесва ремонта който са ти направили, ОК, отиваш и искаш поправяне. Вчера купих от баумакса един инструмент за затягане. като тръгнах да затягам и се счупи. Приех без да се ядосвам, отидох пак до Баумакс и ми върнаха парите. Отидох до практикер, взех друг по-добър.
5. Усмивката прави чудеса. Ведрото настроение е много по-добро от безразличното и негативното![]()
за 4. конкретно за дълбокото - приемането на действителността от човешкия мозък е поемане на нова информация, съпоставянето и с досега приетата, анализирана и структурирана такава на подсъзнателно ниво и чак тогава осъзнаване на моментадемек винаги приемаме фактите като част от това, което са
и тази част е строго субективна
![]()