абе върши работа и Ема-то, не е като без хич. Проблема е математически - при Ема-то формулата е по-сложна и не става с простото умножаване. Но .... става, аз примерно използвам Ематова което искам да кажа е че СМА мувинг може да изчислиш мувинг от 1Н и да го сложиш на 5м....но само ако е СМА....12 х номера на мувинга....ЕМА вероятно също може... но аз не открих начин....щото си играх...и не успях.........ЕМА със сигурност не съвпадат като го сметнеш като СМА....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
купих и аз на 1.30580, макар че давах съвет на баба меца
ако слезнем до 1.29000 отново ще докупя ,стоп на 1.27000 и цели ще дебнем 1.36500 зоната може би![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хубаво че е на демо....
а сега им сравни текущите стойности от двата фрейма и ми кажи дъл съвпадат....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
babaMETZA,
бабо мецо а бутай , що купих да те подкрепя
давай евротооо![]()
Еййййй
Тука ЖИУОТНИТЕ всички на много ХИТРИ и УМНИ се правят!!!![]()
kozoderski (11-07-2013)
Еммм последните секунди преди да затвори тази свещ на H1 ми показваше 1.30247
сега като дам на м5 на предната свещ ми показва 1.30255...... Разликата според мен е пренебрежимо малка
Ехххх фицкаааа как ми поряза мераците само![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
NIQUE (11-07-2013)