Така е. Току що затворих всичко поради разни съображения, предимно рейнджови и свързани с работното време на американците. Олег, обаче оригиналния сигнален бар ми беше в 8:10 гмт.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
11:10. Три часа повече заради дейлайт сейвинг тайма
Струва ми се че си поизбързал. Можеше да изчакаш да изчакаш до горно граница на канала![]()
Не съм избързал според мойте сетъпи. После веднага подаде нов лонг и пак съм дълъг.Просто вероятността да влезе в рейндж беше по-голяма, като затварях. Помниш ли, като говорихме с Фицката и той каза, че много бързо мести стопа на брейк ивън и се маха, когато не му хареса. Около 20 часа пред монитора ми дадоха поводи за подобно поведение и сега тествам...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Професоре, не можете да ме скъсате. Учил съм цяла нощ
Bombe, Фицката има навика да работи без стопове, и като не му излезе позицията от първият път, добавя на следващото ниво...и Комарджито така прави, докато при теб и мен, влизаме и ако даденият сетъп не сработи, затваряме и действаме за следващият.
В случая имаше съпротива на 3070 и съвпадаше с горната част на канала. А да затвориш и да влезеш от почти същото ниво, освен да платиш още един спред, друго няма да стане, ако сетъп не излезе. Та като ще влизаш пак, по-добре си вдигни стопа![]()
NIQUE (11-07-2013)
Олег, точно така съм направил. Първото беше трендови сетъп, а тук беше пробив и тестПрофесоре, не можете да ме скъсате. Учил съм цяла нощ
Bombe, Фицката има навика да работи без стопове, и като не му излезе позицията от първият път, добавя на следващото ниво...и Комарджито така прави, докато при теб и мен, влизаме и ако даденият сетъп не сработи, затваряме и действаме за следващият.
В случая имаше съпротива на 3070 и съвпадаше с горната част на канала. А да затвориш и да влезеш от почти същото ниво, освен да платиш още един спред, друго няма да стане, ако сетъп не излезе. Та като ще влизаш пак, по-добре си вдигни стопа![]()
ам ако не тръгне в правилната посока ко правиме ?!
се трябва да дойде някакво ниво да се затвори, тогава познаваемостта на сетъпите трябва да е много висока без стопа....
и мене ме боли яко като дам стоп ама кво да се прави
бомбе, прибра ли нещо от дългата ?!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Увеличавай капитала в брокераИли пък по всеизвестната форумна практика тип "събира като пчеличка, сере като слон"
с една позиция затриваш 20 успешни предишни![]()
A после започваш работа с оправданието, че ти липсват соц. контакти![]()
kozoderski (11-07-2013), драгата (11-07-2013), petar (11-07-2013)