Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ииииих гущерска му работа бреМного е рано още но що са дни напред са.
...............................
Прасчо обясняваш за триътълника ама не казваш ,че за да го образуваш ползуваш формация 1-2-3 според куките на Рос и народа се звери кво му говориш.
М чи стегни са малко де.
Трябва да речеш така :
Входа от равното след третата кука.
Стопа е на върха/ или и в дъното / на последната -третата кука.
Ама как си смяташ таргета и за мене е енигма.Аре специална картинка за тебе
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ratetouilli (26-03-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Рукееееееееееее де си бре . Младежът със замечтаният поглед, както рече Комърджията майме баннал след прощалният ми пост
Сякаш има някакво значение вече, Да ми изтърка профила направо. Ейййййййййй тея хора верно са се взели много на сериозно. И онзи с пеперудите пак се вре между шамарите
Те това са нещастни хора
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Как сте юнаци и девойки ?
Комарджито появи ли се ?
Фицка oти скажуваш тъй на въпреки на кешдемона бре, ам той що тъй, аааа вий лични разговори нямате ли. Реално и двамата сте си прави, а желев е за бой, ама понеже той си е админ на форума и стана ясно, че или ще е с програмистки подход или нищо, аз ви се чудих за кво продължавате да пишете на всичките.
Тъй , стига толкоз обяснения.
Кажи сега таз седмица как ще е ? Ще има ли засилки ? Нещо интересно ?
Гледам много сте изписали събта и нделя ама почти нищо не сте казали![]()
Грийди аз към демона не се бях обръщал до момента в който той не се пръкна като защитник на онези изманици, профитата. Но след като показа че е м.хлъо, на телевизор ли да го гледам. Както и да е, там съм приключилКак сте юнаци и девойки ?
Комарджито появи ли се ?
Фицка oти скажуваш тъй на въпреки на кешдемона бре, ам той що тъй, аааа вий лични разговори нямате ли. Реално и двамата сте си прави, а желев е за бой, ама понеже той си е админ на форума и стана ясно, че или ще е с програмистки подход или нищо, аз ви се чудих за кво продължавате да пишете на всичките.
Тъй , стига толкоз обяснения.
Кажи сега таз седмица как ще е ? Ще има ли засилки ? Нещо интересно ?
Гледам много сте изписали събта и нделя ама почти нищо не сте казали![]()
А цяла седмица как ще еНали знаеш моите фреймове
![]()
Е как не знаеш как ще е, дотука е много добре. На новините доста стабилно реагира. След 20 минути излизат и Pending Home Sales, а дано още вола внесат. Принципно силна седмица я очаквам. но да видим. Твоите фреймове са пряко свързани. Така, че няма значение в случаяКолкото повече, толкова повече.
Последна редакция от greedforsuccess : 26-03-2012 на 14:47
фицка,
Викам ще се е понатрупал матРиал за четене, то АБВ-то сте му изтървали края!
Ще си чета от другаде, то с`ъй видело...
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett