Ударете кьоравото и вие
аз от тази двойка €/$ съм се опарил в Петък и сега съм по внимателен
.................![]()
Ударете кьоравото и вие
аз от тази двойка €/$ съм се опарил в Петък и сега съм по внимателен
.................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Дизеле, усещаш ли днес как ще дерем мечи кожи......................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ше ги бием мечките докато не избягат по горите
страх те хвана от тия резки изсипвания
плашат плашат, няма се поддаваш на психоатаките
----------
това е само началото, дълги седмици че ги дерем , за назидания на голямата корекция![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Безкрайно неуважително сте се отнесли с нулевото ми стопче.
Кофти разпробиване на ранните съпротиви. Ще чакам тест на 2843 и ще пробвам нова къса. И там ако не хване декиш, може и да сме видели край на 5-чката и да сме в корекция.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса чадо,
що не практикуваш метода на стоп на +1???
Дето се казва за теб пип и за брокито пип!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ДАВАЙ ЕВРООООООООООООоооооооооо о
Удрииииииииииииииииииииии иииииииии
Така беше ама бързах и написах нулев, беше на + 1.8 пипа, слип 0.6, останаха 1.2 пипа.
Докат пътувах, бях много силно убеден , че вече се е срутило под 1.2720. Странно ме изненадаха.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?