Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз днес златото го виждам така
дълги от 1254.96 с таргет 1277.23
слагам и трейлин стоп по-голям
Алтернативен варянт:
Sell от 1254.96 с таргет 1249.92
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
главния тренд си е за надолу, това по-скоро си е корекция. Въпреки, че на дневна имаме вече по-високо дъно и според мен трябва да отидем към 1286, но много зависи утре от данните на ФЕД![]()
Привет на злататарчета, в момента не може се намуша за наникъде , обаче взе да ми прави впечатление, че по азиатската сесия има движения, ама кач да с иразвалявам съня заради това май няма стане.
мда, в азиятската сесия често има движения, но и аз не смея да оставям отворени позиции
Промених си мнението защото видях, че дори ти си почнал да придобиваш меча нагласа - сигурен барометър че се задава бича корекция.
Най умните се обръщат първи, последни се обръщат редовно губещите.
Още ли не си разбртал че те ползвам като индикатор?
----------
Това звучи като "злобата на губещия"
Не ме интересува, ти си тоя който се интересува от чуждия размер и брои на акаунти.
----------
Както вече споменах по-горе аз не се интересувам от чуджите акаунти.
От къв зор ще тръгна да ти казвам размера на акаунта си?
Последна редакция от winer : 09-07-2013 на 11:49
winer, Пак ще те поправя,даваш мног отъркувания как на теб ти изнася.
Всички големи инвеститори, които съм чела, изключая клишетата купувай при паника и т.н.
Казват че не се навират при обръщането на трендовете тъй като там е мелечка, а се включват при тръгването на движенията.
А когато стане пренаселено е необходимо е необходимо да пренастроиш стратегията си.
За да го разбереш по добре ще ти дам примерче.
Голяма зала пълна с народ- параден вход и една малка вратичка, която никой не забелязва
Пожар се случва ,народа се втурва през голямата врата, но някой видял малката вратичка и излиза през нея.
В случая не е най-ефикасната стратегия за изход по отношение на реалната физика, но пък е правилна откъм гледна точка, че не рискуваш да бъдеш прегазен от тичащите хора.
winer (09-07-2013)
Тренда още е мечи, това което имам в предвид е че може да има сериозна корекция нагоре.
Аз ще изчакам за да се установят нови нива на съпротива, преди да избера момент за влизане.
Може да минад 10тина дни.
winer, Виж едно кадро на сделката с тая доходност, ако има може да пуснеш да оплакнем окото какви ги вършат хората.
Аз ако имах такова щях да ви го навирам постоянно- да не кажа че даже и в рамка ще си я сложа таз графика.
Не разбрах в какво точно ме поправи?winer, Пак ще те поправя,даваш мног отъркувания как на теб ти изнася.
Всички големи инвеститори, които съм чела, изключая клишетата купувай при паника и т.н.
Казват че не се навират при обръщането на трендовете тъй като там е мелечка, а се включват при тръгването на движенията.
Ако имаш в предвид обръщането на тренда - не си разбрала.
Обръщането не е от септември 2012.
Обръщането започна преди 2 години - с кулуминацията през лятото на 2011 при пикова цена 1900+
и е вярно - точно там беше мелачката..
От есента на 2012 свърши вълна No2 (коригираща) и започна No3 - най-доброто място за влизане.
Сега се задава No 4 - корекция - поне така предполагам.
Чак след това последната вълна -5 която ще завърши с лудост, безумие, отчаяние и здрав рев - в нея аз може и да не рискувам да се включа.
Чак тогава може да се стигне до пик в падането на цената и евентуално "when others cry, I buy"
Първо обаче дая видя че проплакват, както са проплакали през 1999, и най-големите банки затова сключват договора за ограничаване на продажбите си на злато.
Това което обсъждахме с една позната вчера вечерта, беше че сега златния балон е много по-малък от колкото през 80те (тя ми обърна внимание на това)
Все пак това е пазар - нещата се повтарят но никога на 100%
Последна редакция от winer : 09-07-2013 на 11:50
Spekulanta (09-07-2013), Eli2356 (09-07-2013)