Мамут,изпревари ме!...Тъкмо щях да напиша,че в наше село на корекцията в дългосрочен план и казваме нов тренд....
![]()
Мамут,изпревари ме!...Тъкмо щях да напиша,че в наше село на корекцията в дългосрочен план и казваме нов тренд....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
MAMYTA (08-07-2013)
Хич не и хващам идеите, на мамута явно е, че тренда е възходящ и това е някаква корекция ,ама таз корекция нещо много силно ускорение, та да не е обръщане на тренд
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледам я, ама също гледам, че се копаят едни нови дъна, а пък инвеститорски погледнато, ако сега вляза дълга преди инвеститорска преди да ми светне 1038 направо ще ме фалира.
ако мислиш, че дневния/седмичния тренд е по-силен от месечния/годишния ... може и да стане далаверата ти
Инвеститорски акаунт НЕ СЕ ПРАВИ с висок левъридж... от мърда/аматьор като мен да го знаеш!!!
дали корекцията е стигнала дъното си - рано е да се каже....
ама не мога да разбера - защо всички се натискат да влизат от префектния връх/дъно ??? от лакомия ли кво ???
изчакай някакво по-дългосрочно потвърждение за дъно/връх и тогава влизай с инвеститорския.
има и друг варинат.... инвеститорите купуват/продават всяко дъно/връх - стига да са убедени в посоката на тренда...
ама явно тука всички се правят на големи разбирачи и спекулатори... евала им !
аз както съм казал - със злато не се занимавам. само му следя курса и манипулациите
(е - имам и 2 дълги на Инстата от двете дъна на предната и по-предната седмица ... ама за лиготия... ще ги оставя там да трупат лихви...)
П.С.
не приемай/те написаното по-горе за съвет...
П.С.С.
нали се сещаш, че има и вариант - ако продължиш да чакаш 1038 - да отървеш 1300, 1400 ...![]()
![]()
![]()
Последна редакция от MAMYTA : 08-07-2013 на 19:03
Златото се покачи с 20 долара и вече се реши, че е навлязло в бичи тренд
Абе хора какви са теа емоций, това са 20 долара.
За последните 2-3 месеца след историческия срив видяхме много по-големи корекций.
За портокола - ако някой се гласи да отваря дълга - да не кажете че не съм предупредил
То може и с още 20 да се качи, но да се говори че било в бичи тренд ..... айде сегааааа въображение
----------
От любов към спора да кажа че това е фантази
Мамута, прекаляваш с филмите
![]()
winer,
миналата седмица се подлъгах и паднах на нивото ти (за недомислени/непотвърдени данни и коментари, както и за пиянско поведение).
за което се извинявам на всички тука ! няма да се повтори...
ще се въздържам от коментари по постовете ти , за да не се излагам повече.
П.С.
50% от $1920 и както ти го сметнах е $960... нейде м/у твойто $750 и $1050...
аз ли гледам филми или ти ???
Това е последния ми пост - коментар на твойте олигофрении.
След туй - в Игнор листа ми влизаш директно.
виж тука съм съгласен, това никой не може да го направи и изобщо не трявбва да се стреми даже към това
Нещо май не съм изчел всички постове...
аре да кажем че ще си взема думите назад
----------
Мамута, за разлика от тебе, аз съм убеден в това което говоря.
Толкова убеден че залагам пари.
Фактът че ти не залагаш а само говориш, доказва че не си вярваш.
Верно е няма нужда да говоря изобщо с тебе.
Няма смисъл, има хора дето говорят и такива който правят пари.
Предпочитам да съм от вторите.
Ти продължавай да си демагогстваш, без да търгуваш.... успех![]()
Последна редакция от winer : 08-07-2013 на 19:36
MAMYTA (08-07-2013)
Днес късата ми в злато много ме ........ -17.80Късата идея нещо започва да ме притеснява /тя и миналата седмица ме притесняваше/ не знам вие как го виждате но аз ще хеджирам дългите с къси да 50%!
До преди 2 седмици бях 100 до 150% което ме правеше реално къс.