Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми аз от ЧИЛЯЧНОСТ се отказах.
Как казва бай Смит,,,мързела е най-силното чувство !!!
Инък си много назад със знанията си за тез ЖИУОТНИ.
Те по природа са ДИВИ и зли, неподлежашти за
опитомяване и съществуват само за да УБИВАТ.
Даже го правят в повечето случаи за КЕФ !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (08-07-2013), REDA (08-07-2013), kozoderski (08-07-2013)
И се търкат в стопанина си, за да си маркират зоната. И нелоялни.
--------------------------------------------------------------------------------
E аз мисля да ги жъна на 3 от 5 ниви. Като сложиш и нощен труд да местя стопа посред нощ (калкулира се 1.5 пъти дневния), като добавиш че я америка, я европа, я булгарско ще почиват(калкулира се 2 пъти дневния), като добавиш и работа при вредни условия (хемороидно предразполагащо седене пред облъчващ екран на компютъра) и сметката излиза 9 дневна работна седмица по 36 часа на ден! После на фотосинтеза, че спестяваме пари за............квото ни потрябваИзвънредни си отчетох, докато го напиша това
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Чакай да кажа и аз на свой РЕД - ДАВАЙ ЕВРООООО!!! и да чакам да видим ще играем ли до края на седмицата или само ще се блещимОтивам да почивам, че почивка ме чака след това преди почивката
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"