Алфче по принцип по дефакто винаги си има бъг приятелю
Алфче по принцип по дефакто винаги си има бъг приятелю
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (12-07-2013)
изчаквам няква малка обръщата формация около горната трендлиния и се намъквам смело за надолу.
първа цел - долната трендлиния ... евентуално втора цел 1.6400
Прикачен файл 1125
П.С.
късата ми е от 1.6844 ( 50 пипса стоп за сега удържат)
малко след спайка до 1.6880 я пуснах
след малко моткане в петък и днес - таргета 1.6690 (долната трендлиния) е ударен ... грубо 160 пипса .
малко да се качи (~1.6740-50) - и ще напъвам за втория таргет 1.6500... и за третия - 1.6400
и за всеки случай една отложена къса на 1.6670 - да не вземе да се изсипе без корекция
честито на печалившите
Прикачен файл 1126
П.С.
отне ми повече време за 2-та принтскрийна от колкотo да се занимавам със сделката.
SET AND FORGET
П.С.С.
няколко дена по-късно и отложената къса от 1.6670 активирана и кеширана със 210 пипса...
няма хън/мън
![]()
Последна редакция от MAMYTA : 07-07-2013 на 23:00
[/COLOR]ЕТО И ЕДНА ПО МАЛКО ШАРЕНА ИМПРЕСИЯ В РЕЖИМ ГРАФИКА ПАК НА ДНВНА..............
КОЯТО Е ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ РАЗКОДИРАХА ПЪРВАТА............
Импресия (от латински език impressio, буквално „впечатление“) е произведение на изкуството — изобразителното изкуство, , създадено въз основа на впечатление от нещо видяно,
Ще избутам темата малко напред,
заради импресията![]()
------------------------------------------------------
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
MAMYTA, наистина много приятна сделка се получи.......... и аз се възползвах
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAMYTA (08-07-2013)
продължавам да натискам надолу. с пълна сила
.............................
тоя колабиращ ретест на пробива от петък (благодарение на измислените новини за NFP-то) - май много мръФка ще донесе за надолу... ама да видим![]()
има потенциал, но на мен ми е рано за вход, ще си чакам някакво сигналче
Happy68 (08-07-2013)
с риск да стана нахален - още 1 къса според мен на ЕУР-НЗД...
стоп над 1.6500
таргет - минимум 50 пипса ..максимум 200 и косур
P.S.
тука Феда ми е*а мамата. ама влязох пак по отгоре 1.6530
Последна редакция от MAMYTA : 10-07-2013 на 21:38
ЕВРО / ИЕНА ДЪЛГИ ОТ
129,22.......................
ЗА 135,01
С ЦЕЛИЯТ КАПИТАЛ.................................... ...............
СТОПА Н А 128, 90........................УСПЕХ!!!!
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
alf, чакай бе човек, рано е още за дългите - ххххххххххххххххх
alf (12-07-2013)