Нищо не меткам, щото ония може да ги потроши. На депозит в централната банка или юбс, ако си по-дребен лихварин и после се чудим, за кой ги правят тия новите S-класи с охлаждане на волана. Че те са им прегрели пръстенцета от броене на пари.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Дизеле не е сложно, а доста път е до там,REDA,
ко му е толкова сложното под 1.27000
инаък за кола с толкова капитал който имам и вкараха снощи за два месеца , скоро не мой успеят мечките да го ударя
немат толкова пара те, давай еврооо 134000-1.37000
https://www.tradingview.com/x/WfrTrVVs/
т.е. един до два дена,,,или три в краен случаи.
Ти не се успокоявай с това, че имаш капитал
и само пиеш КаВетата и бройкаш минусите, че
генералната цел на долара е доста под 1,20
до 2-3-4 месеца!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е те от какво да имат безработицапарите на хората още не са свършили, шоколад се папка на поразия
Когато бях там и се разхождах там по някаква главна, през деня, ми направи впечатление, че нямаше особено много хора по кафетата - само някакви баби и дядовци, ама нагласениявно народа ходи на работа
![]()
интересно, какви ли им са законите за безработните .............как ли са обезщетенията??
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (08-07-2013)
Споко, той Дизела по-бързо пише постове и трупа бонус, отколкото еврото слиза![]()
Как сте агънца???
със сигурност няма да са като на бай мангале те от какво да имат безработицапарите на хората още не са свършили, шоколад се папка на поразия
Когато бях там и се разхождах там по някаква главна, през деня, ми направи впечатление, че нямаше особено много хора по кафетата - само някакви баби и дядовци, ама нагласениявно народа ходи на работа
![]()
интересно, какви ли им са законите за безработните .............как ли са обезщетенията??
--------------------------------------------------------------------------------------------
Дизела е койот![]()
е те от какво да имат безработицапарите на хората още не са свършили, шоколад се папка на поразия
![]()
И който ни му са бачка в градъ става оФчерин и пасе лилави крави из тучните алпийски поляни или прави
Щвейцарско сирене с дупки![]()
Само поствам и изчезвам до към щатската сесияДобрю ютрю
Индексите:
Японските са много надоле и гледат в момента надоле.
ДАУ е доста надоле и гледа надоле.
ДАКС е леуко отгоре, но и той гледа надоле.
Днеска на РЕДА му е много понеделнишки!!!
Ще даде два варианта на търговията.
Първия вариянт е при леуко-по-добри или около
очаквания данни след малко в 9 часа от Германия
да даде понеделнишка РЕЙДЖОЖИЦА в диапазон
1,2845-1,2805, като второто се явява трендлиния
от майско-юнски дъна с възможност за проба на юнското.
Пазара ще си чака бай Драги дето се казва!!!
Втори вариант при по-лоши данни пробив надоле на
трендлинията на 1,2806 и обир на стоповете под
юнското дъно от 1,2795 с цел майското дъно на 1,2747
с възможност многоо малка за ускорение от взетите стопове
за едно финално движение към 1,2683!!!
Сега тука идва и главната трудност за визуализация на
това движение от страна на МЕСТРО Олег, защото на 1,2711
Дизела чака курсо с БАТАТА, а под 1,2699 КОЛА е ударил
Дизела по кратуната. Ще требе доста креативност,,,,
Това е !!!
Успешен ден на ХОРАТА!
П>П>Над 1,2845 за скъсилите става тегаво.
По-нагоре от 1,2888 МЕЦАНИТЕ требе
да се ошумоляват за КОЖУСИТЕ си!!!
Горе железната зона на съпротива,
е 1,2965-1,2955 и не би требело да може......
Хубав ден
![]()
мечти мечти
давай евротооо 1.34000-1.37000
.................................................. ...............
Требе вече да е станало за къси след данните от Германия !!!![]()
1.2857 e някаква преграда, но май си тръгна корекцията нагоре. Аз дадох един 20 пипов стопец на къси.
Как сте агънца???