ок ,,, преди малко бил преписвач, а сега от преписвач се вдъхновявашами ... лека вечер! ...... вдъхновен от гледане на чужди мисли = няма нищо в теб ... много ти е ниско нивото мой човек, щом отговорите ти са в устата на другите .... лека!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ти от чии мисли си вдъхновен.Тези неща които пишеш и се мислиш за голямата работа и голямата личност са точно от книги като тези на Уейн Дайър ,Норбеков,и подобни.Само че ти си живееш в заблудата, че са твои мисли.И няма как да е иначе понеже с това свръхраздуто его не можеш да приемеш,че видиш ли си научил нещо от някого.И тука годжи бери и 20 км няма да ти помогнат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно така...не трябва да позволяваме на депресията да взема власт над нас...за мен позитивно мислене не е просто самовнушения, а начин на живот....
Последна редакция от mysoul : 07-07-2013 на 16:48
Всеки си има свои мисли ,но понякога се отклоняваме и стигаме до сходни с депресията състояния,в такива случаи чуждите мисли са като насрещни фарове за да ни покажат че сме в насрещното движение
И още позитивното мислене си е начин на живот така е когато сме позитивни виждаме повече хубавите неща и им се наслаждаваме ,и обратно когато сме негативни виждаме основно лошото което ни заобикаля.Не е нужно да чакаме всичко около нас да се оправи и чак тогава да помислим дали да мислим позитивно![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Чадо, чувал съм го този Норбеков, като име ...... а другия изобщо, а света е малък, няма кой знае колко варианта да подредиш 5-6 думи в изречение, та и затова може да виждаш прилики,... терсене ли ти е, че не не можеш като Мен, Норбеков и ДайърА ти от чии мисли си вдъхновен.Тези неща които пишеш и се мислиш за голямата работа и голямата личност са точно от книги като тези на Уейн Дайър ,Норбеков,и подобни.Само че ти си живееш в заблудата, че са твои мисли.И няма как да е иначе понеже с това свръхраздуто его не можеш да приемеш,че видиш ли си научил нещо от някого.И тука годжи бери и 20 км няма да ти помогнат.)
не е трудно, но много бариери има в теб и когато спреш да се прехласваш по чуждите мисли, тогава ще дойдат твоите мисли... ама ти си момченце със западно възпитание и надали може нещо да възпроизведеш преди да си го прочел
... знаеш ли че един от дзен учителите преди смърта е наредил да изгорят всички книги написани от него, и ако разбереш защо го е направил, чак това ще разбереш как се случва това в главата ти и нужно ли изобщо някой да те облъчва с подобни клипчета, книжки и др. за да си в състояние да извличаш от себе си подобни послания.
така ... лека ! ... какво има общо годжи берито, а за бягането определено не трябва да имаш голямо шкембе... повече няма какво да ти пиша. няма грам конструктивизъм в теб за разлика от мен: 1.Изведох посланието от многото думи в клипа 2.Коментирах Кеинс , 3. Наредих няколко добри изречения, от които съм изключително доволен
...а ти какво каза - никому ненужна глуха отбрана, ами що не каза нещо по-умно от мен, то днес ти дадох и шанс понеже не бях си сложил умната глава
.....и така се оттеглям на заслужена почивка
![]()
Тогава както се казва чашата е наполовина пълна, а не празна...фокуса ни трябва да е върху добрите и хубави неща.............Всеки си има свои мисли ,но понякога се отклоняваме и стигаме до сходни с депресията състояния,в такива случаи чуждите мисли са като насрещни фарове за да ни покажат че сме в насрещното движение
И още позитивното мислене си е начин на живот така е когато сме позитивни виждаме повече хубавите неща и им се наслаждаваме ,и обратно когато сме негативни виждаме основно лошото което ни заобикаля.Не е нужно да чакаме всичко около нас да се оправи и чак тогава да помислим дали да мислим позитивно
rusalita (07-07-2013)
Ето едно видео и от мен
http://www.youtube.com/watch?v=EBnyThSfiRA
rusalita (07-07-2013)
Наричаш го отбрана защото атакуваш, а атакуваш понеже си като животинче което се чувства застрашено.Трябва да помислиш добре кое е това нещо от което се чувстваш заплашен.Пък че си казал нещо умно като искаш вярвай си.Чадо, чувал съм го този Норбеков, като име ...... а другия изобщо, а света е малък, няма кой знае колко варианта да подредиш 5-6 думи в изречение, та и затова може да виждаш прилики,... терсене ли ти е, че не не можеш като Мен, Норбеков и Дайър)
не е трудно, но много бариери има в теб и когато спреш да се прехласваш по чуждите мисли, тогава ще дойдат твоите мисли... ама ти си момченце със западно възпитание и надали може нещо да възпроизведеш преди да си го прочел
... знаеш ли че един от дзен учителите преди смърта е наредил да изгорят всички книги написани от него, и ако разбереш защо го е направил, чак това ще разбереш как се случва това в главата ти и нужно ли изобщо някой да те облъчва с подобни клипчета, книжки и др. за да си в състояние да извличаш от себе си подобни послания.
така ... лека ! ... какво има общо годжи берито, а за бягането определено не трябва да имаш голямо шкембе... повече няма какво да ти пиша. няма грам конструктивизъм в теб за разлика от мен: 1.Изведох посланието от многото думи в клипа 2.Коментирах Кеинс , 3. Наредих няколко добри изречения, от които съм изключително доволен
...а ти какво каза - никому ненужна глуха отбрана, ами що не каза нещо по-умно от мен, то днес ти дадох и шанс понеже не бях си сложил умната глава
.....и така се оттеглям на заслужена почивка
Много добро...така се постига успех, а не с мрънкане.................................. ........................